سه‌شنبه 27 ژانویه 2009 09:13
اوباما توطئه‌هاي آمريكا را با روش‌هاي جديد دنبال مي‌كند

فرمانده نيروي مقاومت بسيج با بيان اينكه حاكميت آمريكا مي‌خواهد اينگونه وانمود كند كه مقصر همه جنايات آمريكا دولت بوش بوده است، افزود: دولت اوباما نيز سياست‌هاي استكباري حاكميت آمريكا را با روش‌هاي جديد دنبال خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام حسين طائب فرمانده نيروي مقاومت بسيج صبح امروز سه‌شنبه در مراسم افتتاحيه هفتمين جشنواره دانشجويان ممتاز،‌ مبتكر و نوآور بسيجي، شاهد و ايثارگر كشور كه در تالار ابن‌سيناي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد، اظهار داشت: دانشجويان بسيجي اين توفيق را پيدا كرده‌اند كه در عرصه‌هاي مختلف و ميدان‌هايي كه انقلاب اسلامي به حضور جوانان نياز دارد، اين نيازها را محقق كنند و امروز در سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي شاهد آن هستيم كه جوانان و دانشجويان كه پدرانشان در به وجود آوردن انقلاب نقش داشته‌اند و با جانبازي در راه انقلاب و در طبق اخلاص گذاشتن جان و مال خود انقلاب اسلامي را به اين جا رسانده‌اند، راه پدران خود را ادامه مي‌دهند و در عرصه‌هاي علمي افتخار آفريني مي‌كنند كه اين جاي شكر دارد.
وي افزود: همانگونه كه دانشجويان سهم ويژه‌اي در پيروزي و پيشبرد انقلاب اسلامي داشتند، بسيج دانشجويي نيز كه به فرمان امام تشكيل شد، در عرصه‌هاي مختلف حضور جدي داشته و در همه ميدان‌ها اعم از دفاع از انقلاب در تهاجم رژيم بعثي و دفاع از باورها و آرمان‌هاي مردم در زماني كه به باورها و ارزش‌ها شديدترين تهاجمات صورت گرفت، نقش خود را به خوبي ايفا كردند و در مقابل تهاجم نظامي و حمله به ارزش‌ها و باورهاي انقلاب ايستادند.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج در ادامه سخنان خود خاطرنشان كرد: آن روز كه جهان سلطه همه ابزارهاي خود را و آخرين ابزارش يعني ابزار نظامي را براي به زانو درآوردن ملت‌هاي مسلمان به كار گرفت، شاهد بوديم كه دانشجويان مسلمان ايران و دانشجوان برخوردار از تفكر بسيجي به حمايت از ملت‌هاي مسلمان اقدام كردند.
طائب ضمن تشكر از دانشجوياني كه در طول جنگ غزه، به دفاع از مردم مظلوم اين باريكه پرداختند، افزود: در اين مدت شاهد بوديم كه دانشجويان عزيز براي هر نوع كمك به مردم غزه اعلام آمادگي كرده و در صحنه اعتراضات حضور جدي پيدا كردند.
وي با تاكيد بر اينكه امروز در آستانه دهه چهارم انقلاب اسلامي كه از سوي مقام معظم رهبري دهه پيشرفت توام با عدالت نام‌گذاري شده است، دانشجويان بسيجي به عنوان يك بازيگر اصلي قدرت نرم نظام مقدس جمهوري اسلامي مي‌خواهند نقش خود را در اين عرصه ايفا كنند، تصريح كرد:‌ اگر بخواهيم نقش خود را در اين عرصه به خوبي محقق كنيم، بايد نيازمندي‌هاي اصلي پيشرفت توام با عدالت را شناخته و آن را تحقق ببخشيم.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج در ادامه با اشاره به اينكه در آستانه دهه چهارم انقلاب اسلامي ملت ايران با همه توان خود در مقابل جهان سلطه ايستاده است، اظهار داشت: جهان سلطه فكر مي‌كرد در ابتداي قرن 21 بايد به دهكده واحد جهاني با يك ناظم جهاني دست پيدا كند و در اين زمينه يك تيم 60 نفره از كنگره آمريكا در سال هاي بين 1997 تا 2000 در استراتژي امنيت ملي آمريكا بازنگري و اعلام كردند كه آمريكا در ربع اول قرن 21 بايد به چالش‌هاي اساسي در عرصه‌هاي مختلف بين‌المللي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي فائق آيد و در غير اين صورت بايستي شكست اساسي و جدي خود را بپذيرد.
طائب با بيان اينكه همه حرف آمريكايي‌ها اين است كه بايستي با بكارگيري همه ابزارهاي دولت، به سرعت انحصار سياسي، فرهنگي و اقتصادي دنيا را به عهده بگيرند، خاطرنشان كرد: يكي از لوازم انحصار اين است كه اجازه ندهند ساير كشورها به تكنولوژي برتر دسترسي پيدا كنند، لذا در راهبرهايشان عمليات پيش‌دستانه را توصيه كردند و به همين جهت از سال 2000 به بعد شاهد آن بوديم كه استراتژي آمريكا و عمليات پيش‌دستانه تبديل شد و 8 سال با بكارگيري قدرت نظامي در عراق و افغانستان و ساير كشورها سعي كردند نظام‌هاي دست نشانده خود را حاكم كنند و با ساير برنامه‌هايي كه در اروپا، ‌آفريقا و .. داشتند، دهكده جهاني را تشكيل دهند.
وي با بيان اينكه اما امروز بعد از 8 -9 سال از آغاز آن استراتژي، آمريكايي‌ها مجبور شدند كه علاوه بر دست برداشتن از آن استراتژي و راهبردها، براي چهره سازي و به دست آوردن آبروي از دست رفته خود به يك تغيير نمايشي در دولت خود دست بزنند، اظهار داشت: همه تلاششان اين است كه با بكارگيري ابزارهاي رسانه‌اي همه جنايات آمريكا را به گردن يك دولت بياندازند در حاليكه عامل اين جنايات همه حاكميت آمريكا بود كه به اين راهبردها و استراتژي رسيده بود و نه فقط يك دولت.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج ادامه داد: مي‌خواهند با انداختن تقصيرات به گردن دولت و با شعار تغيير وجه خود را در عرصه بين‌الملل و در ميان مردم آمريكا بازسازي كنند اما بازسازي اين چهره مخدوش زماني امكان پذير است كه آمريكا با تغيير رويكرد از روحيه تجاوز‌گري، سلطه‌گري و ضايع كردن حقوق ملت‌ها دست بردارد. لذا اين تغيير راهبرد كه اتفاق افتاد مشكلي را حل نمي‌كند چرا كه ممكن است تا ديروز مي‌خواستند استراتژي خود را با عمليات پيش‌دستانه و نظامي پيگيري كنند اما امروز مي‌خواهند با سياست چماق و هويج و اعلام مشوق و بحث ايجاد ارتباط اين استراتژي خود را دنبال كنند و در كنارش محاصره ‌هاي ديگري را مطرح كنند تا ملت‌هاي آزاده را به تسليم بكشانند.
وي تاكيد كرد: با اين وجود ملت ايران در اين سه دهه اخير نشان داد كه همه اين امور را پشت سر مي‌گذارد و امروز جمهوري اسلامي با وجود همه اين توطئه‌ها به يك قدرت منطقه‌اي تبديل شده و گام‌هاي خود را يكي پس از ديگري برمي‌دارد و به بركت حاكميت گفتمان اصولگرايي آن كسي كه حرف اول را مي‌زند و ديگران بايد خود را با آن تنظيم كنند، جمهوري اسلامي ايران است.
طائب در ادامه سخنان خود با اشاره به تلاش‌هاي غرب و در راس آن آمريكا براي محروم كردن جمهوري اسلامي ايران از دستيابي به انرژي هسته‌اي تصريح كرد:‌با اين وجود ايران امروز به سرعت در راستاي دستيابي كامل به اين انرژي صلح‌اميز و بكارگيري آن در عرصه‌هاي درماني، كشاورزي و .. كه به نفع بشريت است، حركت مي‌كند و اين تلاش خود را در زمينه‌هاي ديگر مانند علوم نانو و سلول‌هاي بنيادين و علوم زيستي بكار مي‌گيرد.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج با اشاره به اينكه حركت رو به جلوي ايران زماني با قدرت تداوم مي‌يابد كه بتوانيم قدرت نرم جمهوري اسلامي ايران را گسترش دهيم، اظهار داشت: امروز نيازمندي اصلي و زيرساخت توليد قدرت اقتصادي و سياسي، قدرت علمي است و اگر توليد علمي را دنبال كرده و خواسته مقام معظم رهبري مبني بر اينكه “پيشرفت علمي به عنوان يك آرمان ملي و فرهنگ عمومي در بيايد” را محقق كنيم مي‌توانيم با قدرت سياسي و اقتصادي بيشتر دست يابيم.
وي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه سازمان بسيج دانشجويي در كنار فراهم كردن بستر حضور دانشجويان براي حمايت از مردم مظلوم غزه، عرصه علمي را نيز فراموش نكرده و حركت جهادي را تنها در يك عرصه دنبال نمي‌كند، اظهار داشت: دانشجوي بسيجي پژوهش و ابتكار و نوآوري و جهش علمي را جهاد خود مي‌داند و سازمان بسيج دانشجويي نيز همانند ساير اقشار بسيج تقويت بنيه علمي را به عنوان اولويت اول خود قرار داده است و بايد از اين اقدام حمايت شود.
طائب همچنين با اشاره به تشكيل شدن سازمان بسيج علمي خاطرنشان كرد: اين سازمان در كنار فعاليت هاي كه اقشار بسيج براي تقويت بنيه علمي انجام مي‌دهند، با ايجاد سازوكارهاي لازم فعاليت در عرصه علمي را دنبال مي‌كند.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه بايد توجه بيشتري به علوم انساني و علوم پايه كرده و تمركز خود را روي اين دو شاخه بگذاريم، افزود: بايستي با انجام پژوهش، توليدات و نوآوري علمي كاري كنيم كه علوم انساني مبتني بر معارف ديني و دستوالعمل‌هاي انساني شكل گيرد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: در علوم پايه نيز بايد بتوانيم دانشمندان رياضي، فيزيك و شيمي را تا پايان چشم‌انداز 20 ساله تربيت كنيم كه اينها از اولويت‌هاي سازمان بسيج علمي است.
وي با اشاره به اينكه امسال 3 ليگ علمي در رشته‌هاي رياضي، فيزيك و شيمي برگزار مي‌كنيم، افزود: قصد داريم با شناسايي دانشجويان نخبه بسيجي و سرمايه‌گذاري روي آنها بتوانيم آنها را در دوره تحصيلات دانشگاهي حمايت كرده و نقش خود را در تربيت نخبگان علمي در حوزه علوم پايه دنبال كنيم.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج همچنين از برگزاركنندگان اين جشنواره خواست كه در سال‌هاي‌ آينده علوم انساني و پايه را در اولويت قرار دهند.
طائب با ابراز اميدواري از اينكه سازمان بسيج دانشجويي در ايده‌پردازي و ايجاد مدل و الگو در جهت توسعه و پيشرفت و جهاد علمي نقش خود را بيش از پيش ايفا كند، افزود: تشكيل پژوهشكده‌هاي علمي در دانشگاه‌ها كه مراحل نهايي خود را طي مي‌كند، ‌اقدام بسيار خوبي است و در حال حاضر 4 پژوهشكده ايجاد شده كه انشاءالله تا پايان سال 88 اين پژوهشكده‌ها به 15 پژوهشكده برسد تا با حمايت از نوآوران علمي بتوانيم سهم خود را در تحقق پيشرفت در كنار عدالتخواهي انجام دهيم.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج در پايان سخنان خود از تعدادي برگزيدگان هفتمين جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي، شاهد و ايثارگر كشور تقدير كرد.

کاروان طریق القدس

آرشیو