به گزارش خبرگزاري فارس، جمعي از دانشجويان به دعوت برخي تشكلهاي دانشجويي در اعتراض به خارج كردن منافقين از ليست گروهكهاي تروريستي از سوي اتحاديه اروپا، فردا در مقابل سفارت انگليس تجمع ميكنند.
اين تجمع اعتراضآميز دانشجويي فردا چهارشنبه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مقابل سفارت انگليس آغاز ميشود.
وزراي خارجه اتحاديه اروپايي ديروز با برگزاري نشستي در بروكسل نام گروهك منافقين را از فهرست گروههاي تروريستي خود خارج كرد.
دادگاه بدوي لوكزامبورگ ماه گذشته ميلادي اعلام كرد كه اتحاديه اروپايي اشتباها داراييهايي گروهك منافقين را توقيف كرده است.
از سوي ديگر روزنامه فرانسويزبان “اكسپرس” نيز روز يكشنبه نوشت كه “فردريك دزانيو” سخنگوي وزارت خارجه فرانسه اعلام كرد: فرانسه در تلاش براي حفظ نام منافقين در ليست سياه گروههاي حامي تروريسم اتحاديه اروپا، دادخواست استينافي را به دادگاه اين اتحاديه ارائه كردهاست.
اين سخنگو در ادامه تصريح كرد: فرانسه معتقد است كه قرار داشتن نام گروهك تروريستي منافقين در ليست سياه گروههاي حامي تروريسم اتحاديه اروپا، مطابق با قوانين است و به همين جهت است كه دادخواست استينافي را در مخالفت با تصميم دادگاه اتحاديه مبني بر خروج و حذف نام اين گروه تنظيم و آن را به اين دادگاه ارسال كرده است.
اتحاديه اروپا در سال 2002 نام گروهك منافقين را در فهرست سازمانهاي تروريستي خود قرار داده بود.