مريم بهروزي دبير كل جامعه زينب(س) در گفتگو خبرگزاری فارس ، اظهار داشت: امام خميني (ره) اسلام و معارف قرآن را با ادبيات جديدي براي مردم بيان كرد و اين براي دنيا ناباورانه بود كه دموكراسي، اقتصاد و حقوق انساني در قالب مردمسالاري ديني تبلور پيدا كند.
وي افزود: زماني كه دنيا بر روي حكومت ليبرال دموكراسي كار ميكرد و سعي داشت همه كشورها به سوي آن سوق پيدا كنند، امام مدل جديدي از سيستم حكومتي ارائه كردند كه سابقه نداشته است.
دبير كل جامعه زينب اضافه كرد: مردم ايران، سيامين سالگرد انقلاب اسلامي را در اوج سرافرازي جشن ميگيرند و پايههاي انقلاب هيچ اشكالي ندارد و از نظر اقتصادي نيز اميدواريم به نقطه روشني برسيم.
بهروزي تصريح كرد: در مورد زنان نيز با وجود اينكه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري مدل جديدي را به وجود آوردند، ولي هنوز اين مدل به طور كل به رفتار و عمل تبديل نشده است.
وي در مورد عملكرد دولتهاي بعد از انقلاب تاكيد كرد: هر يك از دولتهايي كه بر سر كار آمدند نقطه ضعفهايي داشتند و هيچ دورهاي بدون نقطه ضعف نبوده و نقطه ضعفها با هم فرق چنداني نداشته است، اما در زمينه سياستخارجي همه دولتها موفقهايي داشتهاند.
بهروزي افزود: سياستخارجي را مقام معظم رهبري مشخص ميكنند و دولت اجرا ميكند. همچنين دولت نهم در زمينه سياستخارجي بيش از هر زمينهاي موفق بوده است.
وي گفت: انقلاب اسلامي بر سه پايه مردم، مذهب و رهبري استوار است و ارزشهايي كه به اين سه پايه بر ميگردد با موفقيت انجام شده و مهمترين آنها را مذهب بيان كرد و گفت هم مردم و هم رهبري تكيه بر مذهب دارند.
اين فعال سياسي خاطرنشان كرد: انقلاب با اتكا با اين سه پايه توانست تاثير لازم را بر مردم جهان و تفكرات آنها داشته باشد.
بهروزي در پايان افزود: اين تاثير بر روي جوامع بشري به عنوان انسان بودن و همچنين تفكرات مردم به عنوان مذهبي بودن بوده است، بنابراين عقلانيت و وحدانيت هر دو به عنوان عقيده دين هستند و توانستند تاثيرات لازم را بر روي مردم دنيا بگذارند.