یکشنبه 12 آوریل 2009 14:06
مؤسسه تحقيقات صلح سوئد: اسرائيل پلوتونيوم مورد نياز 110 كلاهك اتمي را در اختيار دارد

مؤسسه بين‌المللي تحقيقات صلح استكهلم اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي ميزان زيادي پلوتونيوم به عنوان خطرناك‌ترين ماده هسته‌اي را در اختيار دارد كه مي‌تواند در 110 كلاهك جنگي مورد استفاده قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، موسسه بين‌المللي تحقيقات صلح استكهلم در يكي از كتاب‌هاي خود كه به تازگي منتشر كرده آورده است كه اسرائيل تا دسامبر سال 2006 حدود 340 تا 560 كيلوگرم پلوتونيوم نظامي مورد نياز براي 110كلاهك جنگي را در اختيار گرفته كه هر 5 كيلوگرم از اين ماده خطرناك هسته‌‌اي براي كلاهك جنگي كافي است.
در اين گزارش آمده است: اسرائيل مي‌تواند اين پلوتونيوم را براي توليد كلاهك هسته‌اي به كار بندد و اسرائيل بيش از 50 كلاهك هسته‌اي مركب در اختيار دارد كه به موشك‌هاي بالستيك اسرائيل متصل مي‌شود كه برد آنها بيش از چهار هزار مايل است و بيش از 30 كلاهك هسته‌اي ديگر نيز دارد كه به جنگنده‌هاي اسرائيلي متصل مي‌شود.
كتاب موسسه تحقيقات صلح به زبان عربي چاپ شده و عنوان آن “تسليح، خلع سلاح و امنيت بين‌المللي “‌ است و شعبه موسسه بين‌المللي تحقيقات صلح در اسكندريه و مركز تحقيقات اتحاد اعراب آن را توزيع كرده است.
در بخش ديگري از كتاب آمده كه انتظار زياد مي‌رود اسرائيل اقدام به توليد سلاح هسته‌اي غيرمتعارف كرده باشد كه خمپاره‌هاي توپخانه‌اي و مهمات هسته‌اي نابود كننده از جمله آنهاست.
اين كتاب همچنين به وجود نزديك به 10 هزار و 200 سلاح هسته‌اي عملياتي و چندين هزار از اين نوع سلاح هسته‌اي در جهان اشاره كرد و گفت اين تسليحات در شرايط اضطراري در چند دقيقه آماده شليك مي‌شود و هشت كشور آمريكا، اسرائيل،‌انگليس،‌فرانسه،چين، هند،پاكستان و روسيه داراي آنها هستند و اين كشورها بيش از 25 هزار كلاهك هسته‌اي در اختيار دارند

کاروان طریق القدس

آرشیو