پنج‌شنبه 18 ژوئن 2009 12:30
نامه هاشمي جرقه آتش انقلاب مخملي است
نماينده تهران در مجلس گفت: چرا هاشمي براي مردم به اندازه احزاب اهميت قائل نيست ؟البته بسياري اين احزاب مانند كارگزاران و حزب مشاركت برگرفته از انقلاب و مردم نيستند و انقلاب مخملي بوسيله همين احزاب در حال آغاز شدن است و اين نامه جرقه آتش اين حركت است.

حجت الاسلام والمسلمين حميد رسايي نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، با اشاره به نامه هاشمي رفسنجاني به مقام معظم رهبري گفت: نامه‌اي كه هاشمي رفسنجاني به مقام معظم رهبري نوشته اند محتواي آن مسئله تازه‌اي نيست، اين نامه حاوي مسائلي بود كه پيش از اين همه ما از آن اطلاع داشتيم فقط در اين نامه علني شد و اين امر براي فضاي سياسي جامعه بسياربهتر است .
وي افزود: من تعجب مي‌كنم كه ايشان در حالي كه از اتهامات اصلاح طلبان در انتخابات مجلس ششم گلايه دارد در آن وقت چنين نامه نگاري هايي را انجام نداد با اين كه اتهامات اصلاح طلبان به هاشمي در آن مقطع مربوط به عملكرد اطرافيانش نمي‌شد بلكه حيثيت همه نظام را هدف گرفته بود و جالب اينجاست كه همه آن افرادي كه به ايشان اتهامات سنگيني مانند قتل‌هاي زنجيره‌اي، عالي‌جناب سرخ‌پوش و موارد ديگر را منصوب كردند تا مجبور به انصراف شود امروز نيز در كنار ايشان براي تخريب دولت نهم از هيچ تلاشي كوتاهي نمي‌كنند حتي برخي از همين احزابي كه هاشمي از آتشفشان سينه‌هاي آنها سخن گفته،‌ مديريت كنندگان انقلاب مخملي در ايران هستند و متاسفانه پشت نام‌هايي مثل هاشمي پنهان شده‌اند
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اظهار داشت: در مناظره مسائلي نه در خصوص هاشمي بلكه درمورد اطرافيان ايشان گفته شد كه ايشان به جاي چند صفحه نامه به رهبري مي توانستند در يك صفحه به آن مسائل پاسخ دهند و راحت‌تر اين مسائل را حل كنند.
رسايي با بيان اينكه هاشمي اتهامات كانديداها نسبت به دولت را بار ديگر در نامه خود تكرار كرده است گفت: اين تعابير در خصوص مفقود شدن پول در دولت نهم از سوي ديوان محاسبات و بيان آن از سوي هاشمي رفسنجاني جاي تعجب دارد چرا كه ايشان از نحوه بررسي ديوان محاسبات باخبرند و دولتشان نيز پرونده‌ها و محاسباتي داشته اند كه همچنان برخي از آنها با ابهام همراه است و به كار بردن چنين تعابيري در خصوص دولت در واقع تكرار ادعاهاي سه كانديداست.
وي افزود: هاشمي در نامه خود مدعي شده است كه آقاي احمدي‌نژاد تصميمات بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران را زير سؤال برده است و مشخص نيست كدام تصميم حضرت امام زير سؤال رفته؟ آيا اينكه امام راحل فرمودند كه جنگ بين فقر و غنا جنگي ابدي است و فرمودند كه فساد در هر جايي حتي در بيت و در كنار من هم اگر باشد بايد با آن برخورد شود، آيا اين موارد زير سئوال رفته است؟ احمدي نژاد سياست‌هايي را زير سئوال برد كه با روحيه ما نمي‌توانيم امام راحل را مجبور به نوشيدن جام زهر كرد.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه هاشمي در نامه خود مدعي شده است كه سخنان احمدي‌نژاد غير مستقيم رهبري را نشانه گرفته است، گفت: چگونه رهبري 63 ويژگي مثبت مانند زنده شدن جوهره حقيقي انقلاب، افزايش مخالفت‌ها با دولت نهم به دليل پايبندي به راه امام و رهبري را براي دولت نهم ذكر كرده است و چگونه ممكن است كه دولتي با چنين ويژگي‌هايي رهبري را هدف گرفته باشد؟ و اين مواردي است كه براي افرادي كه نامه هاشمي را مي‌خوانند قابل فهم نيست.
حجت الاسلام والمسلمين رسايي در ادامه اظهار داشت: آقاي هاشمي در نامه خود دولت احمدي‌نژاد را با دولت بني‌صدر مقايسه كرده و گفته است كه در آن زمان نيز تهمت‌هايي زده مي‌شد و امام با تشكيل گروه حقيقت‌ياب آنها را برطرف كرده،‌ اكنون نيز به عقيده من آقاي هاشمي مي‌تواند چنين درخواستي داشته باشد و پيشنهاد مي‌كنيم تا گروه حقيقت‌ياب در خصوص ادعاهاي مطرح شده در باره اطرافيان ايشان تشكيل شود و بررسي انجام دهند و نتايج آن را به اطلاع همه برساند.
وي افزود: ممكن است آقاي هاشمي از برخي اقدامات كه اطرافيانشان انجام مي‌دهند مطلع نباشند همانطور كه ما در تاريخ انقلاب داشته‌ايم كه شخصيت هايي بودند كه در اطرافشان اتفاقاتي مي‌افتاد و چون با بي‌اطلاعي آنها صورت مي‌گرفت ، مورد حمايت صاحب بيت قرار مي‌گرفتند و نتيجه‌هاي تلخي به همراه داشت و به ضرر انقلاب بود.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي همچنين ادامه داد: آقاي هاشمي در نامه خود نوشته است كه من براي پرهيز از آلوده شدن كشور عكس‌العمل فوري نشان ندادم و اين سؤال مطرح است كه آيا اين نامه كه با تأخير نوشته شده فضاي كشور را از آلودگي نجات داده است؟ و آيا نامه آقاي هاشمي موجب شده است كه التهاب‌ها در جامعه كاهش يابد؟
رسايي با اشاره به اين جمله نامه هاشمي رفسنجاني كه گفته است اگر من هم صبورانه صبر كنم ، مردم و احزاب صبر نمي‌كنند كه نمونه آتشفشان سينه آنها را در خيابان‌ها، ميدان‌ها و دانشگاهها مشاهده مي‌‌كنيم گفت: آقاي هاشمي با اين حرف خود مشغول خط دادن است و تصور مي‌كنم كه اين نامه هرچند فوري نبوده و با تأخيرصورت گرفته است اما در راستاي آن قصدي كه ايشان داشته نيستو اين جملات مي تواند مورد سوء استفاده برخي از آشوب طلبان قرار گيرد.
حجت الاسلام والمسلمين رسايي گفت: اين كدام احزاب هستند كه آقاي هاشمي از آنها نام مي‌برد؟ آيا احزابي چون مشاركت و مجاهدين كه سابقه براندازي نرم را در آنها ديده ايم احزاب مورد اعتماد آقاي هاشمي هستند؟
وي ادامه داد: هاشمي در بخشي ديگر از نامه گفته است كه رهبري صلاح را بر سكوت ديده است ولي اين سؤال مطرح است كه شما در مصاحبه با آقاي زادسر رسماً اعلام كرده‌ايد كه با رهبري اختلاف‌نظر داريد و از نظر فقهي اين موضوع را حل كرده‌ايد و خود را مطيع رهبري اعلام كرديد، حالا اگر شما مي‌دانيد كه رهبري صلاح را در سكوت دانسته‌اند پس چرا با نگاشتن يك نامه و انتشار عمومي آن نامه قصد داريد رهبري را به ميدان موضوعي كه مي‌توانستيد محرمانه و يا با بيانيه‌اي خطاب به ملت و توضيحاتي درباره ابهامات اطرافيانتان مساله را حل كنيد و اين كار شما به گونه‌اي اعمال فشار بر رهبري است.
حجت الاسلام والمسلمين رسايي با بيان اينكه همه مشكلات هاشمي با دولت نهم و شخص احمدي‌نژاد است گفت: سؤال ما اين است كه رهبر معظم انقلاب و بسياري از علما و بسياري از مردمي كه به اين دولت رأي داده‌اند به اين دليل بوده است كه آنها مانند رهبر انقلاب است كه جوهره حقيقي انقلاب در دولت نهم زنده شده است و چگونه با زنده شدن جوهره حقيقي انقلاب شما دندان روي جگر گذاشته‌ايد.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بخش ديگري از نامه هاشمي رفسنجاني به مقام معظم رهبري گفت: هاشمي مدعي شده است كه به مخاطر مسئوليتي كه دارد در مورد افراد و جريانهاي انتخابات حرفي بيان نكرده و اين برخلاف صبحـت‌هايي است كه كروبي در خصوص حمايت هاشمي از موسوي بيان كرده و خود آقاي موسوي نيز اعتراف كرده مورد حمايت هاشمي و خاتمي است و به اين حمايت افتخار مي‌كنم و به اين حمايت نياز دارم چرا كه ايشان احساس مي‌كنند به خاطر 20 سال دوري از صحنه‌هاي انقلاب چيزي براي گفتن ندارد.
حجت الاسلام والمسلمين رسايي با بيان اينكه هاشمي مدعي است كه به نفع و ضرر افراد هيچ‌چيز بين نكرده‌ام، اظهار داشت: اين در حالي است كه ما همين چند روز پيش شنيديم كه هاشمي گفته است كه ما سه سال با دولت نهم مدارا كرديم و معني اين تعبير چيست و آيا مصاحبه با زادسر كه به دستور هاشمي انجام و توزيع شد معني‌اش سكوت است؟
وي افزود: هاشمي مدعي شده است كه افراد حاضر در انتخابات براي نامزدي خود با من مشورت نكردند و اين به آن معناست كه يا ايشان خلاف واقع مي‌گويند يا كانديداها دروغگو هستند؛ چراكه موسوي اعلام كرده است كه مورد حمايت هاشمي است و به حمايت هاشمي نياز دارد و به آن افتخار مي‌كند و حتي خانواده و دختر آقاي هاشمي از موسوي حمايت كردند و اعلام كردند كه پدرمان نيز از آقاي موسوي حمايت مي كند و فيلم‌هاي آن موجود است و اين به آن معنا است يا هاشمي يا كانديداها خلاف واقع مي‌گويند.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: هاشمي مدعي شده است كه كه ادامه وضع موجود را به صلاح كشور و نظام نمي‌داند كه البته اين حرف در همان حدنظر شخصي است و آن كسي كه در نظام جمهوري اسلامي ايران نظرش مي‌تواند تعيين‌كننده باشد فقط مقام معظم رهبري است كه اگر وضعيتي را صلاح ندانند بايد در مورد آن فكر شود و چرا آقاي هاشمي برخلاف جريان اصولگرايي كشور و جامعه مدرسين و علماي بنام مانند آيت‌الله مهدوي كني و احزاب انقلاب اين دولت را تا ابين اندازه خطرناك مي داند و چرا ايشان خود را مساوي با انقلاب مي‌داند.
حجت الاسلام والمسلمين رسايي با اشاره به دردمندانه‌ترين بخش اين نامه گفت: هاشمي در بخش از اين نامه گفته است كه با فرض اينكه اينجانب صبورانه به مشي گذشته ادامه دهم مفهومش اين است كه هاشمي رفسنجاني بنا ندارد به مشي گذشته خود ادامه دهد و قصد ورود دارد كه البته به نظر ما ايشان زمان بسياري است كه وارد شده و گفته است كه حتي اگر من سكوت كنم بخشي از مردم و احزاب و جريان‌ها اين وضع را بيش از اين برنمي‌تابند و سؤال اين است كه چرا هاشمي براي احزاب به اندازه مردم اهميت قائل است و اين احزاب كدام احزاب هستند؟ البته بسياري اين احزاب مانند كارگزاران و حزب مشاركت برگرفته از انقلاب و مردم نيستند و انقلاب مخملي بوسيله همين احزاب در حال آغاز شدن است و اين نامه جرقه آتش اين حركت است و اين امر تهديد مقام معظم رهبري است و براي ما قابل فهم نيست.
وي با اشاره به بخش ديگري از اين نامه گفت: اين سؤال مطرح است كه هاشمي با اين نامه قصد داشته است كه التهابات را در جامعه كم كند يا زياد و هاشمي بايد يكبار ديگر نامه خود را مرور كند تا دريابد كه آيا نامه‌اش التهابات را بيشتر مي‌كند يا برآتش مي‌افزايد؟ و هاشمي گفته است كه اگر نظام نخواهد يا نتواند با پديده زشت موجود برخورد كند چگونه ما خود را از پيروان نظام مقدس بدانيم و سؤال اين است كه آيا در دوره بني‌صدر يا منافقين ملاك اينكه نظام تصميم‌اش به مصلحت بوده ‌است يا خير؟ ايشان كه از امام راحل دم مي‌زنند آيا غير از اين بوده كه امام فرمودند پشتيبان ولايت‌ فقيه باشيد تا به مللكت‌ شما آسيب نرسد.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: هاشمي در پايان نامه خود اعلام كرده است كه از رهبري انتظار اين است كه براي رفع فتنه‌هاي خطرناك هرگونه كه صلاح مي‌دانند اقدام كنند در حالي كه ايشان در اواسط نامه نوشته كه مع الاسف رهبري صلاح را بر سكوت مي‌دانند! يعني از آنچه رهبري صلاح دانسته متاسف است؟
وي افزود: هاشمي در پايان نوشته است كه خواسته رهبري برگزاري انتخاباتي حداكثري است و سوال اين است كه آيا نامه هاشمي براي برگزاري انتخاباتي حداكثري است؟ و يا در راستاي انتخاباتي همراه با تنش است؟
کاروان طریق القدس

آرشیو