چهارشنبه 24 ژوئن 2009 17:49
نامه اي بدون سند

 نامه میرحسین موسوی به شورای نگهبان  30 ساعت پس از اعلام نتايج از طرف وزارت كشور، و مزاحمت هاي فراوان براي شهروندان در حالی نوشته شد كه از هفت مورد اشاره شده در آن، حداقل سه مورد ربطي به شوراي نگهبان نداشت.

در مورد اين نامه ابهامات فرواني به ذهن مي رسد كه در ادامه به برخي از آن ها اشاره مي شود:

هنوز ساعتی از اعلام نتایج انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری دهم نگذشته بود، که حامیان میرحسین موسوی، یکی از کاندیداهای اصلاح‌طلب، به بهانه تقلب در انتخابات، برخی از نقاط تهران را به آشوب کشیدند.

آنان پیش از هر اقدام قانونی ترجیح دادند که سطل‌های آشغال، اتوبوس‌ها و سواری‌های شخصی را به آتش بکشند و برای نشان دادن پشتوانه محکم خود، به بانک‌ها و فروشگاه‌ها حمله‌ور شوند تا با برافروختن خشم خسارت‌دیدگان، بر دامنه بی‌نظمی‌های خود بیفزایند.

در اين میان اطرافیان موسوی نه تنها حامیانشان را از حضور در خیابان‌ها و اعتراض قانونی باز نداشتند که حتی به جای تمکین از نظر و تاییدیه رهبر انقلاب بر سلامت انتخابات، با صدور بیانیه‌ها و نامه‌های اعتراض‌آمیز خطاب به مردم، مراجع تقلید و علما، اوباش خیابانی را برای ادامه اعتراض خیابانی‌ تحریک کردند.

حمایت از آشوبگران و دامن زدن به اغتشاش در برخی از نقاط کشور در حالی صورت گرفت که آخرین نخست وزیر کشور تا امروز هیچ اعتراض و شکایت مستندی به شورای نگهبان ارسال نکرده بود و تنها عنوان می‌کرد که “نتیجه انتخابات برخلاف انتظار او بوده است.”

اما با گذشت سه روز از آشوب های خیابانی، میرحسین موسوی ترجیح داد که اعتراض خود را درباره نتیجه انتخابات به شورای نگهبان ارائه کند.این اقدام میرحسین موسوی پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب صورت گرفت.

اين نامه  30 ساعت پس از اعلام نتايج از طرف وزارت كشور، و مزاحمت هاي فراوان براي شهروندان در حالی نوشته شد كه از هفت مورد اشاره شده در آن، حداقل سه مورد ربطي به شوراي نگهبان نداشت.

در مورد اين نامه ابهامات فرواني به ذهن مي رسد كه در ادامه به برخي از آن ها اشاره مي شود:

·         آقاي موسوی در اولین اعتراض خود تأکید کرده که در مناظره‌ها مطالبی گفته شده که اتهام علیه شخصیت‌های نظام بوده است.بر اساس گفته‌های سخنگوی شورای نگهبان، موسوی توضیح نداده که این مورد چگونه به تقلب در انتخابات ارتباط پیدا می‌کند.

·         کارشکنی مسئولان فرمانداری‌ها در ارائه کارت ناظرین انتخاباتی، مطلب ديگر مورد اشاره اين كانديدا است.

سیدمحمود میرلوحی عضو کمیته ی صیانت از آرا، در گفت و گويي كه در لحظات پاياني روز 22 خرداد با سايت قلم انجام مي دهد، عنوان مي كند كه :” گزارش 50 هزار نماینده ي  ما در شعب اخذ رای حاکی از پیروزی قاطع ما دارد” و اين در حالي است كه تعداد كل صندوق هاي راي گيري براي انتخابات رياست جمهوري ، 45 هزار و 713 صندوق بوده است. يعني حتي در صورت درست بودن ادعا آقاي موسوي در اين نامه، تعداد كساني كه برايشان كارت صادر نشده قابل توجه نيستند.در ضمن آقاي موسوي (مانند ديگر موارد اعتراضيشان ) به تعداد دقيق ناظرهايي كه براي آن ها كارت صادر نشده نكرده اند.

علاوه بر اين ها يك مسئله عجيب در اين قسمت از نامه آقاي موسوي ديده مي شود :

کارشکنی‌های عدیده مسئولانه وزارت کشور و بسیاری از فرمانداری‌ها، ازجمله فرمانداری تهران در ارائه کارت‌های نمایندگان جناب حجت الاسلام والمسلمین کروبی و اینجانب منجر به عدم امکان حضور تعداد قابل توجهی از نمایندگان ما دو نفر در محل شعب اخذ رأی و محل‌های شمارش و تجمیع آرا گردید و نمایندگان نامزدها هیچگونه نظارتی بر انتخابات نداشته‌اند.”

به ادعاي خودشان در بند فوق، تعدادي از نمايندگانشان امكان حضور در محل شعب اخذ رأی و محل‌های شمارش و تجمیع آرا پيدا نكردند( كه البته همان طور كه گفته شد ادعايي بيش نيست و سندي از سوي ايشان ارائه نشده) و در انتهاي بند فوق، از اين مطلب نتيجه گيري شده است كه نمايندگان نامزدها هيچ گونه نظارتي بر انتخابات نداشته اند!

آقاي موسوي در اين نامه به هيچ گزارشي از سوي ناظران خودشان كه بر وجود تخلفي دلالت كند، نيز اشاره نكرده اند و به نظر مي رسد كه در واقع چنين گزارش هايي مبني بر تخلف وجود نداشته باشد.

·         آقاي موسوي در قسمتي از نامه به “تیتر سایت‌های رجانیوز، فارس و ایرنا مبنی بر پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات” اشاره كرده و از آن‌ها به عنوان دیگر مورد اعتراضی خود نام برده است. اين در حالي است كه شخص آقاي موسوي در بيانيه اي كه در ساعت 23 روز 22 خرداد ( قبل از اين كه اعلام نتايجي از سوي وزارت كشور صورت بگيرد) در سايت اصلي حامي ايشان (قلم) انتشار يافت چنين ادعا كرده اند :

“مستندات واصله حاکی از آن است که رای اکثریت قاطع مردم متوجه این خدمت‌گزارشان بوده است.”

در روز انتخابات و در حالي كه انتخابات در حال برگزاري بود از سوي  اطرافيان آقاي موسوي به وفور شاهد چنين ادعاهايي بوديم براي نمونه : اظهار نظر همسر آقاي هاشمي و يا فاتح (رئیس کمیته تبلیغات موسوي) در مورد پيروزي قطعي اين كانديدا؛ فرشاد مؤمني در اظهار نظري عجيب گفت كه مير حسين ركورد شكني كرده و آراي او از 30 ميليون مي گذرد، حتی محمد خاتمی از حامیان برجسته موسوی در آخرین ساعات روز 22 خرداد، پیروزی میرحسین را در انتخابات به او تبریک گفت.

·         ايشان همچنين به فرصتي كه ستاد تبليغات صداو سيما به آقاي احمدي نژاد داد، اعتراض كرده اند،به ياد تمام بينندگاني كه مناظره آقايان موسوي و كروبي را ديدند، هست كه، آقاي موسوي در بخش پاياني صحبتشان (كه به شدت در غياب آقاي احمدي نژاد، به ايشان حمله كرد) در جواب مجري برنامه كفت “اصلاً سه برابر وقت مرا به ايشان بدهيد”؛ حالا در شرايطي كه طبق زمان قانوني محاسبه شده، حداقل بايد 45 دقيقه وقت به آقاي احمدي نژاد داده مي شد و تنها 20 دقيقه به ايشان زمان دادند، آقاي موسوي اعتراض دارند.

ضمن اينكه طبق اعلام صدا و سيما، اين حق براي تمام كانديداها وجود داشت و تمام ملت نيز شاهد بودند كه به كدام نامزد مكرراً در غيابش سنگين ترين تهمت ها زده مي شد.

·         از موارد اعتراضي آقاي موسوي، استفاده از اموال دولتي در تبليغات انتخاباتي يك كانديدا است، محض اطلاع ايشان بايد عرض كنيم طبق قانون مرجع رسيدگي به اين مسئله، سازمان بازرسي است نه شوراي نگهبان؛ اين گونه موارد را به حساب دوري دراز مدت ايشان از مديريت كلان كشور بايد گذاشت. در ضمن مهدی امیراصفهانی(معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور) در مصاحبه (21 خرداد)خود اعلام كردد كه تا كنون در اين خصوص جرمي ثابت نشده است.

·         آخرین نخست وزیر کشور در ادامه نامه خود “نقض ماده 40 جرائم نیروهای مسلح و استفاده از نظامیان و بسیج در میتینگ‌های تبلیغاتی احمدی‌نژاد” را از دیگر موارد اعتراضی نسبت به انتخابات ریاست جمهوری ذکر کرده اما همانند اکثر موارد فوق هیچ سندی را ضمیمه این ادعای خود نکرده است.

كلاً در اين نامه، موارد متعددي بدون ارائه ي سند عنوان شده است از این رو نامه میرحسین طبق قوانین نمی تواند مورد رسیدگی قرار گیرد چرا که شورای نگهبان موظف است تنها به اعتراضاتی رسیدگی کند که که مستند باشند. با این حال شورای نگهبان این اعتراض را پذیرفته و در دستور کار قرار داده است. کدخدایی تنها دلیل توجیه این کار غیرقانونی را “ایجاد اطمینان” برای کاندیداها عنوان کرده است.

با تمام این اوصاف اعتراضات غیر مستند میرحسین موسوی، هرگز نمی‌تواند مردم و مجریان انتخابات را  قانع و فاصله بیش از 11 میلیونی آرای او را با احمدی‌نژاد “پر” کند. در اين شرايط انتظار مي رود كه آقاي موسوي مانند برخي از حاميان واقع بينشان به آراي مردم احترام بگذارد.جالب است بدانيد كه محمدقسيم عثماني (نماينده بوكان در مجلس شوراي اسلامي و حامي مير حسين) در مصاحبه اي عنوان كرده است كه :” به نظر من انتخابات رياست جمهوري دهم از سالم‌ترين انتخابات در كشورمان بود و شاهد انتخاباتي آزاد و كاملا رقابتي بوديم كه مردم به صورت گسترده در صحنه حضور يافتند و به نامزد مورد نظر خود راي دادند ولي معترضين به نتيجه انتخابات تصور مي‌كنند فقط اطرافيان آنها راي داده‌اند. كساني كه امروز حاضر به پذيرش نتيجه انتخابات نيستند، فقط قشري را ديدند كه در ايام انتخابات در سطح خيابان‌ها جنب و جوش داشته‌اند، در حاليكه عمده راي طبقه خاموشي كه به خيابان‌ها نيامد و بدون هياهو وارد عرصه انتخابات شد، متعلق به احمدي نژاد بود.”

کاروان طریق القدس

آرشیو