شنبه 18 جولای 2009 09:25
احمد سالک: آقاي هاشمي بايد فتنه‌ها را محكوم و از رهبري دفاع صريح مي‌كرد

عضو شورای مرکزی جامعه روحانيت مبارز اظهار داشت: آقاي هاشمي با توجه به بند اول سخنانش كه بر قانون‌گرايي تأكيد كرد، بايد توضيح دهد كه منظورش از ترديد چيست‌ و اگر قانون، صحت انتخابات را تأييد كرده،‌ ديگر ترديد چه معنايي دارد؟

حجت‌الاسلام والمسليمن احمد سالك در گفت‌وگو با رجانيوز، در خصوص خطبه‌هاي نماز جمعه تهران توسط هاشمي رفسنجاني و موضع‌گيري‌هاي وي گفت: از آقاي هاشمي توقع بود، علاوه بر آنچه كه مطرح كردند، نسبت به مسائلي كه در انتخابات و پس از آن به وجود آمد نيز موضع‌گيري مي كردند.

وي ادامه داد: آقاي هاشمي بايد از بيانات رهبر انقلاب دفاع صريح مي كرد و فتنه‌ها و آشوب هاي بعد از انتخابات را كه توسط عوامل خارجي و دنباله هاي داخلي ايجاد شده بود، محكوم مي‌كرد.

سالک در پاسخ به اين سؤال كه منظور آقاي هاشمي از اينكه هنوز ترديد وجود دارد، چيست، گفت: نمي‌دانم منظور آقاي هاشمي از ترديد، ترديد در مسايل انتخابات است، يعني همان اعتراضاتي را كه آقايان موسوي و كروبي داشتند و اشكالاتي كه به قانون و شوراي نگهبان داشتند، براي ايشان به وجود آمده يا ترديدهاي ديگري براي وی وجود دارد؟

وي تصريح كرد: با توجه به بند اول صحبت‌هاي آقاي هاشمي كه به تمكين به قانون اشاره كردند و اينكه بايد قانون در كشور اجرا شود، فكر مي‌كنم، قانون به اجرا در آمد و شوراي نگهبان هم صحت آن را تأييد كرد، بنابراین، پس از تأييد صحت اجراي قانون، ترديد معنا ندارد.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانيت با بيان اينكه اگر به قانون ايراد دارند، بايد از مجاري مخصوص به آن اقدام كنند، افزود: بايد توجه داشت كه 30 سال است با همين قانون، انتخابات برگزار شده است و اگر قانون نقص داشت، از همان ابتدا ناقص بوده ولي سؤال اين است كه چرا هيچ‌گاه اقدامي نشده است.

سالك در بخش ديگري از این گفت‌وگو با اشاره به اظهارات هاشمی مبنی بر عدم استفاده درست از مهلت 5 روزه شورای نگهبان، گفت: در اين مورد، باز هم همان قانون‌گرايي كه آقاي هاشمي به آن اشاره داشت، بايد مد نظر قرار گيرد،‌ لذا ديگر توجيهي ندارد كه مسئولين نظام در تمكين به قانون مشكل داشته باشند.

عضو جامعه روحانيت مبارز، در خصوص وجود بحران در كشور كه هاشمي به آن اشاره كرده، توضيح داد و اظهار داشت: آقاي هاشمي بايد روشن كند كه بحران در كشور يعني چه،‌ كشور ما در مقايسه با كشورهاي اروپايي مثل فرانسه و ايتاليا و آلمان و حتي آمريكا بحران ندارد،‌ و اگر هم بحراني به وجود مي آيد، توسط عوامل خارجي و مزدوران داخلي صورت مي گيرد.

وي گفت: ايران كشور امني است و اين اعتماد نبايد شكسته شود،‌ امروز شاهديم كه در فرانسه،‌ ايتاليا چه بر سر مردم مي آورند و مي بينيم كه چگونه يك زن مسلمان محجبه را در دادگاه شهيد مي كنند، بنابراین، ايران در مقايسه با كشورهاي ديگر بحران ندارد.

سالك به تلاش استكبار جهاني براي ايجاد بحران در كشور اشاره كرد و گفت: غرب همواره در تلاش است تا ايران را مانند كشورهاي افغانستان و عراق نشان دهد و با تبليغات و جنگ رواني اين كار را انجام مي دهد، از اين‌رو، عده اي در داخل نبايد بازيچه دست اين عوامل خارجي قرار گيرند.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانيت مبارز با رد اينكه در مردم يك بي اعتمادي به وجود آمده است،‌ حضور 85 درصدي را سندي از وجود اعتماد در مردم عنوان كرد و ادامه داد: ما بايد به كلان نگاه كنيم، بر فرض كه اين بي‌اعتمادي وجود داشته باشد، بايد ديد كه چه كساني بر آن دامن مي زنند، اولاً اصل اعتماد با حدود 40 ميليون رأي و مشاركت 85 درصدي تأييد شده است و اين اعتماد را نبايد شكست.

وي در پايان تصريح كرد: ثانياً اگر كسي اعتماد ندارد، بايد از طريق قانون اقدام كند، همانگونه كه سخنگوی شوراي نگهبان بارها بر اين نكته تاكيد كرد كه اگر كسي اعتراضي دارد، به شوراي نگهبان مراجعه كند.

به نقل از سایت رجا نیوز


حجت‌الاسلام احمد سالك عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با اشاره به اينكه پس از حدود يكماه كه از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري با حضور 85 درصدي مردم در پاي صندوق‌هاي راي مي‌گذشت و رئيس جمهور با 24 ميليون راي فعاليت خود را آغاز كرده است، گفت: در طول اين مدت و بويژه بعد از فرمايشات مقام معظم رهبري در خرداد 88 انتظار نخبگان و نيروهاي حزب‌اللهي اين بود كه هاشمي به عنوان شخصيت سياسي در دفاع از راي مردم، ولايت و محكوم كردن اغتشاشگران اقدام مي‌كردند.

وي با بيان اينكه در طول اين مدت هاشمي جزء در جلسه مجمع تشخيص، ديدار خانواده‌هاي شهداي 7تير و جلسه خانواده اغتشاشگران سخني نگفتند و انتظار مي‌رفت ايشان موضع گيري‌ در قالب بيانيه مي‌كردند، تصريح كرد: همه اميدها بسته به خطبه‌هاي نماز جمعه هاشمي بود كه مردم را دعوت به قانون گرايي كنند ولكين از زندانيان دلجويي كردند.
حجت‌الاسلام سالك با بيان اينكه هاشمي در خطبه‌هاي نماز دعوت به وحدت داشتند كه در مقام عمل آنرا بايد مشاهده كنيم، خاطر نشان كرد: انتظار حزب‌اللهي‌ها اين بود كه اغتشاشات را ايشان محكوم ‌كنند كه متاسفانه اين موضوع ديده نشد و توقع از هاشمي به نحو مطلوب عملي نشد

به نقل از خبرگزاری فارس

 

کاروان طریق القدس

آرشیو