نامه ای که مدتی افشا (!) شدن آن، تیتر رسانه های مخالف بود. و پیش از این، در خبری با عنوان دروغگویی و عوام فریبی تا کجا؟ بررسی نامه جعلی طرفداران موسوی آن را مورد بررسی قرار داده، و 11 مورد برای نشان دادن جعلی بودن آن را ذکر کرده بودیم.
گفتنی است خبر قتل کارمند وزارت کشور، پیش از این هم به همراه تصویر مقتول (!) توسط رسانه های دروغ پرداز منتشر شده بود، که بعد از مصاحبه ی مقتول (!) و تأکید بر زنده بودن خود، میزان صحت خبر منتشره مشخص شد! صحبت های مقتول (!) را اینجا بخوانید: شهیدان زندهاند الله اکبر!!
لازم به ذکر است که این خبر کذب، در سایت های بیگانه، که این روزها به پوشش رسانه ای کامل اغتشاشگران می پردازند، نیز منتشر شده است.
از جمله، می توان به سایت روزنامه ی مشهور انگلیسی «گاردین» اشاره کرد که این خبر را منتشر کرده بود.
ادعاهای مبنی بر تقلب در انتخابات در حالی صورت می گیرد که بعد از اعلام ریزآراء توسط وزارت کشور، ستادهای نامزد معترض نتوانستند مغایرتی بین ریزآراء اعلام شده و آمار ناظران خود سر صندوق ها مشاهده و اعلام کنند. و به جای آن، تنها با مطرح کردن گمانه زنی هایی مانند آنچه در این خبر یا اخبار قبلی مان در این زمینه + + مورد توجه قرار دادیم، سعی در به تعویق انداختن قبول شکست در انتخابات دارند. گمانه زنی هایی که تا کنون با بررسی دقیق هر یک از آنها، بی اساس بودن شان مشخص شده است.