باغبان در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:
مطالبات مردم بايد ملاك اصلي انتخابهاي دولت باشد
مسئول تحلیل و بررسی بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير با اشاره به اينكه برآورد كردن خواستهها و توقعات مردم نيازمند داشتن مديران كارآمد است، گفت: مطالبات مردم بايد ملاك اصلي انتخابهاي دولت باشد.
نصير باغبان با تاكيد بر اينكه در آغاز دهه پيشرفت و عدالت افراد توانمند و تحول گرا بايد در مسند وزارت قرار گيرند، اظهار داشت: دولت دهم بايد با به كارگيري افراد تحول گرا در كابينه براساس سند چشم انداز 20 ساله حركت كند.
وي در ادامه به نقش مجلس در انتخاباتهاي بدون خطا در دولت را غيرقابل انكار دانست و افزود: نمايندگان مجلس خواهان ظرفيت حداكثري وزراي پيشنهادي هستند و بايد تلاش كنند كه وزراي پيشنهادي قابليتهاي لازم را در پستهاي خود داشته باشند.
باغبان با بيان اينكه تكرار اشتباهات گذشته به هيچ وجه به صلاح نظام و كشور نيست، خاطرنشان كرد: دولت بايد ضمن انتقاد از همه عناصر دلسوز نظام تمام ظرفيت خود را در خدمت رساني هر چه بيشتر به مردم به كار گيرد.