چهارشنبه 07 آوریل 2010 20:07
اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير

بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتی شریف ، ضمن برائت از اين عمل نادرست، در احضار مسئول يك تشكل بسيج دانشجويي براي بيانيه آرمان طلبي‌اش به جاي پاسخگويي به آن، برخود مي‌داند كه بار ديگر شما و قوه متبوعتان را پيش از آنكه كاسه صبر ملت لبريز شود، به حركت در راستاي عدالت، بدون هرگونه مصلحت انديشي‌هاي بي اساس در برخورد با مافياي قدرت و ثروت با تمامي وابستگان و فرزندانشان، دعوت نمايد.

 

بسيج دانشجويي دانشگاه شريف در اعتراض به احضار مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير توسط قوه قضاييه، با صدور بيانيه اي با انتقاد از عملكرد تبعيض‌آميز اين قوه در برخورد با مفاسد اقتصادي، خواستار روشنگري هرچه سريعتر مسئولان دستگاه قضا در اين زمينه شد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

حضرت آيت الله آملي لاريجاني

رياست محترم قوه قضائيه

آنچنانکه رهبر بزرگوار انقلاب نيز بارها به دانشجويان انقلابي اشاره کرده اند، آرمان خواهي و عدالت طلبي شاهرگ حياتي جنبش دانشجويي مي باشد، جنبشي که خود را جلودار حرکت ملت و کشور ايران به سمت قله هاي ايمان، عزت، پيشرفت و عدالت مي بيند.

از همين روي، همزمان با حضور جناب عالي و از آنجا که در سخنان مراسم انتصابتان اينگونه بر مي آمد که عزمي جدي در راستاي برخورد با مفاسد اقتصادي، سياسي و … داريد، بارقه هاي اميد خود را در نامه ها و بيانيه هاي مختلف ضمن هشدار دادن نکاتي خدمتتان عرض کرديم، اما متاسفانه عليرغم بعضي اقدامات مهم و مثبت نسبت به دوره هاي قبلي قوه قضائيه، که از آنها حمايت کرده و مي کنيم، آنچه که در برخورد با بعضي از فتنه گران که خود را در پشت پرده هاي آهنين مافياي قدرت و ثروت پنهان کرده اند، ديده شد تا حدي آن عزم ابتدايي را براي برخورد با سران اصلي فتنه و دانه درشت هاي مفاسد اقتصادي و پرهيز از تبعيض، در هاله اي از ابهام فرو برده است.

قوه قضائيه عليرغم همه درخواست هاي ملي و مردمي در طي اين چندماه به ويژه نهم دي و 22 بهمن، افشاگري هاي رئيس جمهور در مناظره ها پيرامون جرايم فرزندان آقاي هاشمي و برخي ديگر از شبکه هاي زالو صفت اقتصادي سياسي، درخواست رئيس مجلس شوراي اسلامي در سخنان اخيرشان براي رسيدگي به برخي اتهامات خاص، نامه 223 نفر از نمايندگان براي مبارزه با دانه درشت هاي مفاسد اقتصادي و … ، هنوز هيچ اقدام جدي براي رسيدگي به اتهامات سران اصلي فتنه و همچنين فرزندان آقاي هاشمي (امري که خود ايشان نيز اخيرا در سخناني بر ارجاع پرونده خانواده شان به دادسرا حمايت کردند) و ديگر متهماني که ذهن عموم مردم بر روي آنها حساس شده است و برخي از آنها خود را در ذيل پست ها و مقام هاي بلند و مهمي در ارکان مختلف کشور حتي دولت، پنهان کرده اند، انجام نداده است.

و البته عجيب آن است که برخي از اين آقايان پست هايشان دقيقا براي مبارزه با مفاسد افرادي همچون خودشان است! مردم در 9 دي ماه و 22 بهمن به عرصه آمدند و حضور خود را اعلام نمودند و حجت را بر تمامي مسئولان به ويژه قوه قضائيه براي برخورد با فتنه گران تمام نمودند آنچنانکه رهبري عزيز نيز چنين فرمودند «مسئولان کشور مي بينند مردم در چه جهتي حرکت مي‌کنند حجت بر همه تمام شده است حرکت عظيم روز چهارشنبه نهم دي ماه حجت را بر همه تمام کرد.»

مسئولان قوه قضاييه مي‌دانند که مردم در صحنه اند و چه مي خواهند. دستگاه ها بايد وظايف‌شان را انجام بدهند، هم وظايفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاش گر و ضد انقلاب و ضد امنيت هم وظايف‌شان در زمينه‌‌‌ اداره‌‌‌‌‌‌ كشور.» اما در مقابل اين همه رشادت ها و حماسه سازي ملت چه قدر جامه عمل به درخواست هاي آنان پوشانده شد، آيا سخناني همچون «پيام ملت را شنيديم» توانست آنها را در مبارزه با تبعيض و دوگانگي در برخورد، آرام نمايد؟

آنچه که مورد تاسف فراوان ما و يکي از علت هاي ارسال اين نامه به شما گرديد، رخدادي است که در روزهاي گذشته اتفاق افتاد که اگرچه مسبوق به سابقه بوده است اما بنظر مي رسيد که در رويکرد جديد آن قوه اين امر اصلاح گردد اما گويي حال که قوه قضائيه جسارت برخورد با حريم ساختگي برخي آقازاده ها و ديگر سران فتنه را ندارد، مي خواهد صورت مسئله را پاک نمايد و به جاي پاسخ گويي به اعتراض هاي مردمي و در راس آنها اعتراضات دانشجويي، با دانشجويان عدالتخواهي برخورد نمايد که از اين همه سستي و دوگانگي در برخوردها ابراز انزجار و ناراحتي مي نمايند.

برادر گرامي جناب آقاي آملي لاريجاني سکان قوه قضائيه به کدام سمت هدايت مي شود؟ واي از آن روزي که قوه قضائيه فراموش کند که تمام مشروعيت آن قوه وابسته به مبارزه با تبعيض است!! اين جمله اي است که مقام معظم رهبري آن را خطاب به مسئولان بيان نموده اند «مشروعيت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعيض و نيز عدالتخواهي است» حال سوال اينجاست که آيا قوه قضائيه در مسير مبارزه با تبعيض گام بر مي دارد؟ آيا نظرات حضرت روح الله که همه ما مديون آن بزرگوار هستيم را در باب تبعيض در قامت عدالت شنيده يا خوانده ايد؟

«ما يک همچو اسلامي (مي خواهيم) که عدالت باشد در آن، اسلامي که در آن ظلم نباشد، اسلامي که آن شخص اولش با آن فرد آخر همه در سوا (مساوي) در مقابل قانون باشند» مگر يک يا چند خانواده مشخص با همه بستگان و اعوان و انصارشان چقدر در پيشگاه قوه قضا داراي ابهت و جبروت مي باشد که قوه قضا حاضر است اينچنين تمام مشروعيت، حيثيت و آبروي 30 ساله خود را در مصون ماندن اعضاي اين طيف در طبق اخلاص قرار داده و جايگاه خود را در نگاه مردم پايين آورد ؟

شايد اگر از زبان ولايت اين سخنان را بشنويد برايتان مهمتر باشد آنجا که فرمودند: «تسامح در مبارزه با فساد، بنوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است، اعتماد عمومى به دستگاه هاى دولتى و قضائى در گرو آن است كه اين دستگاه ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعيت و عدم تزلزل خود را نشان دهند.» همچنانکه در ديدار اخيرتان با مراجع نيز، اين بزرگواران به شما اشاره نمودند، بايد بطور جدي از اعمال نفوذها در تصميم هاي اصلي قوه در برخورد با متهمان جلوگيري شود و اهمال ها در برخورد با فتنه گران اصلي و دانه درشت هاي مفاسد اقتصادي، جز اين ظن را تقويت نمي کند که در تصميم هاي قوه قضائيه در برخورد با متهمان، ميزان نفوذ آنها، در برخورد با جرمشان تاثير بسزايي دارد.

اسلام ديني است که بيشترين تاکيد را بر اجراي قسط و عدالت دارد” قُلْ أَمَرَ رَبىّ‏ِ بِالْقِسْطِ ” ” لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَ أَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَ الْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط ” شايسته است که اشاره اي هم به سيره اهل بيت والا مقام نماييم به ويژه امير مومنان، علي (ع) که کشته اجراي عدالت و پرهيز از هرگونه تبعيض در برخورد با مفاسد بود .

از نظر آن حضرت اصلي که مي تواند تعادل اجتماع را حفظ کند و به پيکر اجتماع آرامش بدهد عدالت است. ايشان از کوچکترين ستمي حتي گرفتن دانه اي جو از مورچه اي گريزان بود او در اين راستا به گفته و نوشته و شعار اکتفا نمي کرد بلکه عملاً براي محو ستم و استقرار عدالت تلاش مي کرد و حتي از عزيزترين بستگانش هم نمي گذشت؛ زيرا خدايش به عدل فرمان داده بود.

هرگز چون سياستمداران دنياپرست مصلحت انديشي نکرد و هيچ گاه از ستمي چشم پوشي ننمود. او حکومت را وسيله اي تلقي کرد تا توسط آن اقامه حق نمايد و باطل را محو کند، ايشان به ابن عباس فرمود: حکومت براي من از اين کفش وصله دار ارزش کمتري دارد مگر اين که اقامه حق کنم يا باطلي را از بين ببرم.

آن حضرت تأکيد مي فرمايد: برپايي دولت عدل از واجبات است و گوشزد نموده اند که: هر کس عادل باشد حکمش تأثيرگذار مي گردد، حضرت مي فرمايند: عدل جامعه را پايدار مي کند و باعث شکست دشمنان مي گردد، با اجراي عدالت برکت ها زياد مي شود و هر کسي که عدالت گستري نمايد خداوند بر او رحمت مي فرستد و از نشانه هاي بزرگواري عمل کردن به روش عادلانه است.

لذا لازم است که بر اين نکته تاکيد نماييم که اگر بنا بر آن است که هر کس در دايره قدرت اژدهاي هفت سر مافياي سياسي، اقتصادي هست، مصونيت قضايي داشته باشد و بيرون از آن همه به طرفه العيني، برخورد با جرايمشان صورت مي گيرد، اعلام نماييد تا جنبش دانشجويي و مردم نيز تکليف خود را بداند.

در پايان بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف، ضمن برائت از اين عمل نادرست، در احضار مسئول يک تشکل بسيج دانشجويي براي بيانيه آرمان طلبي اش به جاي پاسخگويي به آن، برخود مي داند که بار ديگر شما و قوه متبوعتان را پيش از آنکه کاسه صبر ملت لبريز شود، به حرکت در راستاي عدالت، بدون هرگونه مصلحت انديشي هاي بي اساس در برخورد با مافياي قدرت و ثروت با تمامي وابستگان و فرزندانشان، دعوت نمايد؛ زيرا عدالتخواهي لب انتظار رهبري از جنبش دانشجويي است و بي گمان در اين مسير کوتاه نخواهيم آمد.

بسیج دانشجویی دانشگاه شریف

کاروان طریق القدس

آرشیو