چهارشنبه 14 آوریل 2010 06:52
چرا آقازاده‌هاي متهم به نقش داشتن در اغتشاشات به دادگاه احضار نشدند؟

متأسفانه شاهد آن هستيم كه در پاسخ به بيانيه‌ يك تشكل دانشجويي در اعتراض به آزادي متهمي كه به فاصله‌ چند ساعت پس از بازداشت آزاد شده بود مسئول آن تشكل به دادگاه احضار مي‌گردد و در راه مطالبه عدالت محكوم مي‌گردد.


به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، متن نامه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان خطاب به قوه قضاييه به شرح ذيل است؛

محضر رياست محترم قوه قضائيه آيت‌الله لاريجاني
سلام عليكم؛
اوايل ارديبهشت‌ماه سال جاري بود كه با توجه به رو به اتمام بودن دوران حضور آيت‌الله هاشمي شاهرودي در مسند رياست قوه قضائيه، خبرهايي از حضور يك شخصيت عالم و جوان در اين مسند به گوش مي‌رسيد و اين اميدها را در دل زنده مي‌كرد كه حسرت‌هاي برخورد قاطع با مفاسد اقتصادي، جرائم، زمين خوري‌ها و … در دل جنبش دانشجويي آرمانخواه و مردمي كه دل به آرمانهاي اين انقلاب و نظام بسته‌اند، تمام خواهد شد.

البته نبايد زحمات و فداكاري‌هاي قبلي‌ها در اين مكان بسيار مهم و تأثيرگذار چشم پوشي كرد اما ويرانه تحويل گرفته شده توسط آيت‌الله شاهرودي هرگز به آبادي مطلوب تبديل نشد.

بي‌شك سالي كه گذشت به لحاظ سياسي، اجتماعي و قضايي اگر نگوييم كه بي‌سابقه بود، لااقل كم‌سابقه بود. حضور 40ميليوني مردم در پاي صندوقهاي رأي و رأي به شخصيتي كه سعي در احياي آرمانهاي ناب انقلاب و اسلام ناب بود، در تاريخ ثبت شد. اما با سعي عده‌اي در جهت تلخ كردن كام مردم توسط افرادي خودفروخته و يا غافل وارد فاز جديدي شد و هتك حرمت از آبروي نظام شد. گرچه عده‌اي از عناصر درجه دو و سه دستگير و محاكمه شدند اما همانا سران اصلي فتنه يعني موسوي و كروبي با وجود شكايت بيش از 120نماينده مجلس، امضاي طومار با بيش از يك‌ ميليون امضا از سوي مردم و تجمعات مختلف جلوي قوه قضائيه آزادانه به زندگي خود ادامه مي‌دهند و با صدور بيانيه‌هاي مختلف سعي در سلب آرامش از جامعه را دارند.

پس از پيروزي انقلاب پرشكوه اسلامي، هر از چند سالي گروهي با هدف فتنه‌انگيزي دست به اعمالي مي‌زنند و در جهت منافع دشمنان انقلاب قدم برمي‌دارند. با جريان شناسي سال‌هاي پس از انقلاب كاملاً متوجه مي‌شويم كه از همان اول انقلاب عده‌اي پاي ثابت همه فتنه‌ها بوده‌اند و چون برخورد قاطعانه‌اي با آنها صورت نمي‌گيرد، دوباره پس از مدتي ظهور مي‌كنند. دقيقاً ده‌ سال قبل نيز، يعني در 18تير سال 78 هم عده‌اي بودند كه با قلمشان و يا با اقدامشان فتنه‌اي براي مملكت و نظام درست كردند و اگر آن سال برخورد قاطعي با آنان مي‌شد، قطعاً تبعات حوادث پس از انتخابات هم به مراتب كمتر مي‌شد و اگر امروز هم برخوردي با فتنه انگيزان نشود، چند سال بعد نيز اين دمل چركين سرباز خواهد كرد و شاهد حوادثي مشابه خواهيم بود. تنها راه جلوگيري از تكرار حوادث مشابه خشكاندن ريشه فتنه است و اين نيز ميسر نيست مگر با برخورد قاطعانه و محكم با عوامل فتنه.

حضرت آيت‌الله آملي، سوالي كه هنوز در اذهان بي‌جواب مانده است اين است كه چرا پس از حضور جنابعالي در قوه قضائيه، ديگر خبري از برگزاري دادگاههاي علني نشد؟ چرا آقازاده‌هايي كه از آنها به عنوان عناصر اصلي اغتشاشات نام برده شد به دادگاه احضار نشدند؟ چرا در نظام جمهوري اسلامي هنوز عده‌اي از مصونيت آهنين برخورد دارند؟ چرا كروبي و موسوي دستگير نشدند و هزاران چراي بي‌جواب ديگر. بي‌شك جنابعالي و همكارانتان پيام روشن و واضح حضور مردم در روز 9دي و 22بهمن را به خوبي درك كرده‌ايد و به اهميت آن واقفيد و حال چرا اين پيام‌ها جامه عمل نمي‌پوشد سوالي است كه بي‌گمان دستگاه قضا بايد جواب قانع‌كننده‌اي براي آن داشته باشد.

جناب آقاي آيت‌الله آملي، سخنراني پرشور و اميدآفرين حضرتعالي در مراسم توديع و معارفه روساي جديد و قديم قوه قضائيه همچنان در گوشمان نجوا مي‌كند. سخناني كه در آن از برخورد قاطع با مفاسد اقتصادي، زمين‌خواري‌ها و برداشتن مصونيت‌هاي آهنين و برابري همه در برابر قانون به ميان آمده بود. بي‌گمان حافظه تاريخي ملت ايران پرونده‌هاي مفاسد بزرگي چون شهرام جزايري‌ها، و مظلوميت افرادي چون هادوي‌ها در پرونده زمين‌خواري را از ياد نخواهد برد.

حال سوال اين است كه چرا پس از گذشت بيش از سي سال از عمر با بركت اين انقلاب بايد كار به جايي برسد كه وزير مسكن جمهوري اسلامي در تريبون عمومي از مردم بخواهد كه براي مبارزه با پرونده زمين‌خواري كه ارزش آن بيش از 270ميليارد تومان است و تنها 70ميليارد تومان پول وكيل پرونده شده است، قدم پيش بگذارند كه البته مطمئناً اين پرونده، نمونه‌اي از پرونده‌هايي از اين دست است. آيا همچنان بايد مانند روزهاي اول انقلاب خود مردم وارد عرصه شوند؟ آيا قوه قضائيه ناظر خواهد بود و خم به ابرو نخواهد آورد؟ آيا نبايد برخوردي قاطع با اين دست پرونده‌ها شود؟

رهبر معظم انقلاب در پيام خود به يكي از تشكل‌هاي دانشجويي نقشه راهي براي آنها ترسيم مي‌كنند و با عبارت «عدالتخواهي لب انتظار ما از دانشجويان» است؛ آنها را به وظيفه خطير عدالتخواهي رهنمود مي‌فرمايند اما متأسفانه شاهد آن هستيم كه در پاسخ به بيانيه‌ يك تشكل دانشجويي در اعتراض به آزادي متهمي كه به فاصله‌ چند ساعت پس از بازداشت آزاد شده بود مسئول آن تشكل به دادگاه احضار مي‌گردد و در راه مطالبه عدالت محكوم مي‌گردد. قطعاً هيچ توجيهي از سوي مسئولين قوه قضائيه در برخورد با چنين فعاليتهاي عدالت‌خواهانه دانشجويان توجيه‌پذير نيست.

به هر حال آنچه ذكر شد تنها چند مورد از دغدغه‌ها و آرزوهايمان در قبال قوه قضائيه بود. قوه‌اي كه اقتدار آن همانا باعث اقتدار نظام شده و آرامش خاطر را به مردمي كه در راه اين انقلاب از هيچ كوششي دريغ نكرده‌اند باز خواهد گردانيد. اميدواريم مجالي پيش آيد تا بصورت رو در رو از ناكرده‌ها بگوييم و از ناگفته‌ها بشنويم و روزي كه در محضر حضرت حق حاضر مي‌شويم سر خود را با افتخار بالا بگيريم.

کاروان طریق القدس

آرشیو