Update: You can find two different scans of the documents, a software that enables searching, and also Persian translation of them in the new section of our website. Just click the link below:

به روز رسانی: در بخش جدید سایت با عنوان «تسخیر» مجموعه اسناد کامل لانه جاسوسی به صورت اسکن شده حاوی اسناد اصلی در دو نسخۀ متفاوت، نرم‌افزار اسناد لانۀ جاسوسی و نیز متن حروف‌چینی شدۀ ۱۱ جلدی ترجمۀ فارسی در دسترس مخاطبین سایت قرار گرفته است. همچنین، فیلم ۷ قسمت از سخنرانی‌های استاد رحیم‌پور ازغدی دربارۀ ضرورت بازخوانی این اسناد، برای مشاهده و دانلود در این بخش قرار گرفته است. برای دیدن این بخش، به لینک بالا مراجعه کنید.

بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر منتشر کرد:

متن کامل اسناد لانه جاسوسی
پس از عدم موفقیت سرویس‌های جاسوسی غرب در حفظ شاه و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این مؤسسات اطلاعاتی، کارشکنی و توطئه بر علیه انقلاب اسلامی را آغاز کردند. در آبان ۱۳۵۸، یعنی دقیقاً ۳۱ سال پیش، دانشجویان پیرو خط امام با تسخیر سفارت آمریکا و کشف اسناد محرمانه موجود در این لانه جاسوسی، توانستند دخالت آشکار ایالات متحده آمریکا در اقدامات خشونت‌بار و توطئه‌های مختلف علیه ایران و مسلمانان منطقه را به اثبات برسانند. این اسناد گزارش‌های مستندی از نقش آمریکا در طراحی توطئه‌های مختلف -قبل و بعد از انقلاب- ارائه داد.
در همان زمان و با همت دانشجویان پیرو خط امام، این اسناد در ۷۴ جلد ترجمه و منتشر شد. اینک اصل این اسناد توسط بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر، بر روی اینترنت منتشر می‌شود. این مجموعه بالغ بر ۷۱ فایل با حجم ۲٫۶۴ گیگابایت می‌باشد. برای دانلود کافی است روی لینک‌های زیر کلیک کنید. این لینک‌ها، مستقیم بوده و به سادگی قابل دانلود می‌باشند.

۱-۶٫pdf ۲۸٫pdf ۵۲٫pdf
۲۶٫pdf ۵۰٫pdf ۸۰٫pdf
۲۷٫pdf ۵۱٫pdf

دوره ۱۱جلدی منتشر شده از اسناد لانه جاسوسی آمریکا
واحد اسناد مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی مجموعه اسناد لانه جاسوسی که قبلاً توسط دانشجویان پیرو خط امام در ۷۴ جلد منتشر شده و یک جلد منتشر نشده که حاوی زندگینامه تعدادی از رجال سیاسی است در ۸ جلد به بازار نشر عرضه کرده است. در مجموعه جدید، برای کاهش حجم صفحات و سهولت استفاده محققین‌، متن اسناد حروفچینی شده و تصاویر اسناد هر جلد در یک قطعه CD با قابلیت جستجو در متن به همراه کتاب ارائه شده است. در هر جلد از مجموعه‌، علاوه بر فهرست مطالب در ابتدا، فهرست اعلام نیز در پایان کتاب آمده است‌.

برای استفاده از ترجمه این اسناد، مراجعه به این مجموعه ۱۱ جلدی که با قیمت ۹۳۰۰۰۰ ریال عرضه شده است، توصیه می‌گردد. امیدواریم ترجمه فارسی این اسناد نیز هر چه زودتر از طریق شبکه جهانی اینترنت، در دسترس محققین و علاقه‌مندان به تاریخ معاصر قرار گیرد. (به روزرسانی: ترجمۀ فارسی اسناد، از طریق لینک بالای صفحه قابل دریافت می‌باشد.)

3 comments on “بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر منتشر کرد: متن کامل اسناد لانه جاسوسی + لینک مستقیم برای دانلود

1. علی اصغر می‌گه:

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی عاااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود.

2. مصطفی می‌گه:

چرا تو ویندوز۸ کار نمیکنه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>