شنبه 29 نوامبر 2014 14:22
سیاست خارجی و افق های پیش رو

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه «سیاست خارجی و افق های پیش رو» با حضور دکتر سعید زیباکلام، عضو هیئت علمی گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رئیس سابق اداره سازمان‌های بین المللی وزارت خارجه، مسئول و ریاست سابق سفارت خانه ایران در فیلیپین در تاریخ یکشنبه 9 آذرماه 93، ساعت 15 در آمفی […]

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه «سیاست خارجی و افق های پیش رو» با حضور دکتر سعید زیباکلام، عضو هیئت علمی گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رئیس سابق اداره سازمان‌های بین المللی وزارت خارجه، مسئول و ریاست سابق سفارت خانه ایران در فیلیپین در تاریخ یکشنبه 9 آذرماه 93، ساعت 15 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه، برگزار می گردد. دانشجویان دانشگاه های دیگر با ارائه کارت دانشجوئی می توانند به دانشگاه امیرکبیر آمده و در جلسه شرکت کنند.

2(1)(1)

این برنامه با محوریت پاسخ به پرسش‌های زیر خواهد بود:

  • آیا مردم خواهان عقب‌نشینی از آرمان‌های انقلاب هستند؟
  • آیا با سازش با آمریکا وضع اقتصاد کشور بهتر خواهد شد و درآمد مردم بالاتر خواهد رفت؟
  • چرا دولت ایران امروز بر توافق اصرار دارد؟
  • چرا دولت آمریکا عدم توافق را بهتر از یک توافق بد می‌داند؟
  • علت همراهی طیفی از جریان موسوم اصولگرا با توافق ژنو و روند مذاکرات چیست؟

http://toluehagh.ir/um/uploads/2013/12/zibakalam-p.jpg

سایت شخصی استاد:

http://saeidzibakalam.ir/

دکتر سعید زیباکلام بعد از اخذ مهندسی برق و الکترونیک در انگلستان، در مقطع کارشناسی ارشد وارد رشته صلح شناسی (گرایش جامعه‌شناسی انقلاب) وارد دانشگاه برادفورد شد و همزمان از فعالان انجمن اسلامی دانشجویان بود. سال ۱۳۵۷ به مبارزات انقلابی تهران پیوست و بعدها در وزرات امور خارجه، سفیر ایران در فیلیپین، رئیس اداره سازمانهای بین المللی وزارت خارجه و عضو هیئت اعزامی ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEI) شد. سال 1365 عطای سیاست را به لقایش بخشید و برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه لیدز انگلستان رفت. 4 سال بعد به عنوان استاد حوزه های فلسفه سیاست، فلسفه علم و فلسفه پست مدرن، عضو هیات علمی و استادیار فلسفه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دانشگاه امام صادق (ع) شد.

از اسفند ۱۳۸۱ وی دانشیار فلسفه در گروه فلسفه دانشگاه تهران و سپس مدیر گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی امیرکبیر شد. کتاب «چیستی علم» او منبع درسی دانشجویان و کتاب «معرفت‌شناسی اجتماعی» او کتاب سال شد. همچنین از او کتابهای «طرح و نقد نظریه لیبرال دموکراسی»، «خلاف جریان» و «ساختار انقلاب‌های علمی» ترجمه و تالیف شده و کتابهای «افسانه‌های آرام‌بخش»، «کتاب سرخ»، «عقل و استدلال و عقلانیت» و «روش شناسی نیوتن» در دست تالیف است. هر چند او بیشتر چهره ای دانشگاهی است، اما در جائی که ارزش‌های انقلاب و منافع ملی کشور را در خطر دیده ورود کرده، و از جمله در مسئله پرونده هسته ای ایران در دو مقطع حساس یعنی ۱۳۸۲ و ۱۳۹۲ که منافع ملی ایران دچار آسیب شد، صراحتاً به انتقاد از مذاکرات پرداخته است.

نظرات
  1. بسیجی
    26 فوریه 2015

    سلام

    نسبت به انتشار این خبر کوشا باشید…

    جوانان با طلبه شدن امام زمانتان را یاری کنید…

    (پذیرش حوزه های علمیه سراسرکشور)

    یا زهرا(س)

کاروان طریق القدس

آرشیو