سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۴
اطلاعیه شماره یک

اطلاعیه شماره یک (شرایط و ضوابط اولیه سفر) کاروان طریق القدس سفر پیاده روی نجف تا کربلا اربعین ۱۳۹۵ بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بسم الله الرحمن الرحیم سفر به عتبات عالیات در قالب کاروان های پیاده روی مسیر نجف تا کربلا، نکات متعدد و قابل توجهی دارد، لذا خواهشمند است مجموعه نکاتی که طی اطلاعیه […]

اطلاعیه شماره یک (شرایط و ضوابط اولیه سفر)
کاروان طریق القدس
اربعین ۱۳۹۵

notif1

سفر به عتبات عالیات در قالب کاروان های پیاده روی مسیر نجف تا کربلا، نکات متعدد و قابل توجهی دارد، لذا خواهشمند است مجموعه نکاتی که طی اطلاعیه های کاروان منتشر می شود را دنبال کنید.
شرایط و ضوابط عمومی که پیش از موارد دیگر می بایست مورد توجه قرار بگیرد به این شرح است:
• ضوابط عمومی کاوران
.          o بازه زمانی برگزاری سفر حدودا از ۲۵ آبان لغایت ۶ آذر ۹۵ است. لذا متقاضیان محترم بایستی برای این تاریخ آمادگی داشته باشند. تاریخ دقیق سفر (مطابق روز اربعین در کشور عراق و …) متعاقبا اعلام می گردد.
.          o برنامه عمومی سفر در جلسات توجیهی قبل از حرکت اطلاع داده می شود. اما با توجه به شرایط کشور عراق و ازدحام ایام اربعین، امکان تغییر آن در طول سفر وجود دارد. در هر صورت التزام به همه برنامه های کاروان شرط اولیه همراهی با کاروان است. و از آنجا که فعالیت ها، جمعی صورت می گیرد، ضرر هر گونه تخطی از قواعد در کاروان، متوجه عموم همراهان خواهد شد.
.          o طبق برنامه،مسیر نجف تا کربلا که در حدود ۸۰ کیلومتر است پیاده طی می شود. لذا در صورت وجود هرگونه مشکل خاص جسمانی، حتما قبل از تایید نهایی ثبت نام با مسئولان در میان بگذارید.
.          o در حد مقدور سعی می شود زیارت ائمه کاظمین علیهماالسلام در برنامه گنجانده شود، لکن به دلیل ازدحام و همچنین ضیق زمان (با توجه به ۳ روز پیاده روی) ممکن است این امر محقق نگردد. ضمنا زیارت ائمه سامرا با توجه به شرایط امنیتی، نبود زیر ساخت مناسب و امکانات در کشور عراق و … در برنامه نخواهد بود.
.          o سفر کاروان طریق القدس (پیاده روی نجف تا کربلا – اربعین) با ماهیت فعالیت در حوزه جهان اسلام برنامه ریزی شده است لذا حضور در تمامی برنامه های تدارک دیده شده برای این سفر (اعم از محدودیت هایی برای زیارت برخی از اماکن متبرکه، حضور در موکب شباب المقاومه و خدمت به زوار، برنامه های فرهنگی در بین مسیر و …) و همچنین همراهی کامل با مسئولین کاروان از شرایط لازم و ضروری برای حضور در این کاروان است.
.          o به منظور درک همه جانبه سفر اربعین ، قسمتی از زمان برنامه پیاده روی به خدمت رسانی به زوار سید الشهدا در موکب دانشجویی شباب المقاومة (عمود ۹۰۲) اختصاص داده می شود. جزئیات متعاقبا اعلام می شود.
.          o استفاده کردن از ملزومات کاروان (که برای متحد الشکل شدن اعضای کاروان و سایر فعالیت ها تهیه می شود) در طول کل زمان سفر جزئی از برنامه های فرهنگی کاروان دیده شده است و طبعا لازم الاجراست.
.          o شرکت در جلسات توجیهی پیش از سفر برای همه عزیزان الزامی است و عدم حضور در این جسات به منزله انصراف از شرکت در کاروان طریق القدس تلقی می شود.
.          o مسئولیت عدم ارسال به موقع مدارک و یا ناقص بودن آن و همچنین عدم پرداخت به موقع هزینه سفر به عهده متقاضی است و برگزار کننده در برابر حذف افراد از اردو بر اساس مطالب مذکور مختار است.
• هزینه سفر
.          o با توجه به نوسانات قیمت ارز و همچنین عدم قطعیت درباره ی بعضی شرایط در کشور عراق، هزینه شرکت در این سفر علی الحساب ۶۰۰ هزار تومان اعلام می شود که متقاضیان می بایست آن را پیش از آغاز سفر در دو مرحله پرداخت نمایند (نحوه پرداخت و تاریخ متعاقبا اعلام خواهد شد).
.          o مقدار فوق الذکر صرفا هزینه های سفر است و شامل هزینه محضر برای تعهد های محضری و هزینه های اخذ گذرنامه نخواهد بود، (چرا که گذرنامه یا پاسپورت، شناسنامه بین المللی هر فرد است و طبیعتا برای خود آن شخص است نه برای صرفا این یک سفر. لذا هزینه های اخذ یا تمدید گذرنامه (در حدود ۱۱۵ هزار تومان) به عهده شخص است.)
.          o در صورت انصراف در هرمرحله، هزینه هایی که کاروان برای شما انجام داده (مانند تهیه روادید، هماهنگی اسکان در کشور عراق، رزرو حمل و نقل در ایران و عراق و …) از پرداختی شما کسر می گردد و مابقی به شما برگردانده خواهد شد.
.          o مسئوین کاروان طریق القدس برای کاهش هزینه های سفر تمام تلاش خود را به کار می گیرند و به دنبال جذب بودجه های حمایتی خواهند بود که در صورت تحقق، هزینه سفر کاهش خواهد یافت. در همین راستا خواهشمند است در صورت شناخت منابعی برای این منظور حتما و در اسرع وقت مسئوین کاروان را در جریان قرار دهید.
• شرایط
.          o از آنجا که این سفر در شرایطی تقریبا غیر معمول انجام میگیرد که شامل پیاده روی طولانی و قلت امکانات رفاهی و بهداشتی است، متقاضیان دقت داشته باشند که باید از لحاظ روحی و جسمی مهیای این سفر باشند، و اگر مشکل خاص و یا سابقه بیماری دارند حتما در فرم ثبت نام با دقت و صداقت قید نمایند، در غیر اینصورت مجری و مسئول سفر هیچ گونه مسئولیتی در قبال شما ندارد.
.          o مسئولین کاروان در تلاشند تا مشکلات این سفر (از قبیل کیفیت اسکان، غذا، حمل و نقل) به حداقل برسد. لکن با توجه به کثرت جمعیت میلیونی زوار سرور و سالار شهیدان در زیارت اربعین، ممکن است در بعضی موارد این امر به صورت شایسته محقق نشود.
.          o با توجه به توضیحات فوق متقاضیان محترم در نظر داشته باشند که محل اسکان در حسینیه های عراق می باشد. حسینیه های عراق محدودیت های بسیار زیادی در حوزه امکانات بهداشتی، برق، سیستم گرمایشی-سرمایشی و … دارند که ممکن است باعث بروز مشکلات عدیده ای شود. لذا امکانات رفاهی اردو متناسب با این شرایط فراهم می شود.

اطلاعیه های بعدی (از قبیل نکات پیاده روی، مطالب پزشکی و بهداشتی، راهنمای سفر عراق و بسته های فرهنگی) از طریق همین سایت منتشر خواهد شد، حتما پیگیری کنید.
همچنین می توانید نکات مبهم و سوالات خود را از طریق پیامک، تلگرام، رایانامه (که در سمت چپ صفحه موجود است) مطرح نمایید. (پاسخ برخی از مسائل در قسمت “پرسش های متداول” موجود است)