سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶
اطلاعیه شماره دو

اطلاعیه شماره دو (مراحل صدور مجوز خروج از کشور و اخذ گذرنامه) کاروان طریق القدس سفر پیاده روی نجف تا کربلا اربعین ۱۳۹۵ بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بسم الله الرحمن الرحیم برای حضور در کاروان، داشتن گذرنامه یا هیچ مدرک خاص دیگری لازم نیست. کلیه دانشجویان و طلاب (که حتی گذرنامه ندارند) می توانند ثبت نام […]

اطلاعیه شماره دو (مراحل صدور مجوز خروج از کشور و اخذ گذرنامه)
کاروان طریق القدس
اربعین ۱۳۹۵

notif2

برای حضور در کاروان، داشتن گذرنامه یا هیچ مدرک خاص دیگری لازم نیست. کلیه دانشجویان و طلاب (که حتی گذرنامه ندارند) می توانند ثبت نام کرده و مطابق روندی که در ادامه مطرح می شود، اقدام نمایند.
جهت اخد گذرنامه و صدور مجوز خروج از کشور، می بایست اداره نظام وظیفه، وضعیت شما را تایید بکند، لذا در ابتدا می توان افراد را به ۴ گروه تقسیم نمود.
.          ۱٫ کسانی که مشمول نیستند (معافیت دائم یا پایان خدمت دارند) و گذرنامه دارند.
.          ۲٫ کسانی که مشمول نیستند و گذرنامه ندارند.
.          ۳٫ کسانی که مشمول هستند (از معافیت تحصیلی استفاده میکنند) و گذرنامه دارند.
.          ۴٫ کسانی که مشمول هستند و گذرنامه ندارند.
گروه ۱: کافی است با ارائه هر دو مدرک (گذرنامه و کارت پایان خدمت یا معافیت) به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند. (مدارک حتما در بخش ثبت نام آپلود شود)

گروه ۲: این گروه باید پس از ثبت نام با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به اخذ گذرنامه اقدام نمایند. (توضیحات در ادامه آورده شده است) و بعد از اخذ گذرنامه با ارائه آن به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.

گروه ۳: این دسته از متقاضیان باید بنا بر توضیحات زیر نسبت به اخد مجوز خروج از کشور اقدام نمایند و همزمان (نیازی به صبر کردن برای صدور مجوز خروج نیست) گذرنامه شان را به مسئولین کاروان ارائه کرده و منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.

گروه ۴: این گروه باید مطابق با توضیحات زیر نسبت به اخذ مجوز خروج از کشور اقدام نمایند. بعد از صدور مجوز فوق (که از طرف کاروان اعلام می شود) باید با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به اخذ گذرنامه اقدام نمایند. (توضیحات در ادامه آورده شده است) بعد از اخذ گذرنامه با ارائه آن به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.
.           با توجه به مذاکرات صورت گرفته با سازمان نظام وظیفه، امکان اخذ مجوز خروج از کشور برای عموم دانشجویان از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه فراهم شده است. لذا اگر فردی صرفا قصد اخذ مجوز خروج از کشور داشته باشد و بنای همراهی با کاروان طریق القدس را نداشته باشد نیز می تواند با طی مراحل زیر و با مراجعه به بخش صدور معرفی نامه خروج از کشور در سایت بسیج دانشجویی (که از روز شنبه ۲۴ مهر، باز می شود) اقدام نمایند.

.     • کسانی که معافیت تحصیلی دارند. (افرادی که مشمول خدمت سربازی هستند اما به علت تحصیل در حال حاضر سرباز نیستند( باید در ابتدا مجوز خروج از کشور را به ترتیب زیر اخذ نمایند.
.          ۱٫ “کاربرگ شماره دو” مربوط به تعهد محضری بازگشت به ایران است، به این ترتیب که با فرم مذکور و یک ضامن (یک شخص حقیقی -هر فردی که کارت ملی داشته باشد- که خودش در تاریخ سفرتان خروج از کشور نداشته باشد) به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرده و تعهدتان را در محضر رسمی به ثبت برسانید. (نکته: نیازی به ثبت امضای خودتان نیست بلکه ثبت امضای ضامن کافی است؛ مبلغ حدود سی هزار تومان هزینه محضر خواهد بود)
.          ۲٫ فرم دیگر مربوط به تایید معافیت تحصیلی است که مشخصات پرونده معافیت تحصیلی را نیاز دارد؛ به این منظور باید “کاربرگ شماره سه” را به اتاق ۸ اداره آموزش کل دانشگاه تحویل داده و پس از تکمیل، دریافت نمایید.
.          ۳٫ پس از ارائه مدارک فوق، از طریق کاروان برای اخذ مجوز خروج از کشورتان اقدام می شود (این مرحله حدودا یک هفته به طول می انجامد)
 نکته مهم: اگر فرم های مزبور را در زمان مقرر به مسئولین نرسانید در روند خروج از کشور و بعد از آن اخذ گذرنامه و صدور روادید برای شما اختلال ایجاد خواهد شد.

.     • اخذ گذرنامه:
.           o متقاضیان مشمول (پس از طی مراحل فوق و پس از صدور خروج از کشور، که از طریق مسئولین کاروان به اطلاعشان خواهد رسید) و متقاضیان غیر مشمول برای اخذ گذرنامه باید با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ و تحویل مدارک مورد نیاز و واریز هزینه های مورد نظر برای اخذ گذرنامه اقدام نمایند. صدور و ارسال گذرنامه یک هفته زمان می برد.
.           o مدارک مورد نیاز و توضیحات اخذ گذرنامه از طریق “درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)
.           o توجه داشته باشید با توجه به مذاکرات صورت گرفته با پلیس انتظامی گذرنامه بند ۵-۲ ذکر شده در درگاه فوق لازم نخواهد بود.

.     • دفاتر اسناد رسمی نزدیک به دانشگاه:
.          o خیابان ولیعصر-چهار راه طالقانی(حدود ۲،۳ دفتر اسناد رسمی وجود دارد)
.          o خیابان ولیعصر- پایین تر از درب دانشگاه-نرسیده به کوچه بالاور-جنب پژوهشکده دانشگاه

همچنین می توانید نکات مبهم و سوالات خود را از طریق پیامک، تلگرام، رایانامه (که در سمت چپ صفحه موجود است) مطرح نمایید. (پاسخ برخی از مسائل در قسمت “پرسش های متداول” موجود است)