سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷

پیاده روی نجف تا کربلا - اربعین 95

پیش ثبت نام کاروان طریق القدس

اربعین حسینی 1395

على بن میمون صائغ، از حضرت امام صادق(ع) نقل کرده که آن حضرت فرمودند: اى على! قبر حسین علیه السّلام را زیارت کن و ترک مکن. عرض کردم: ثواب کسى که آن حضرت را زیارت کند چیست؟حضرت فرمودند: کسى که پیاده زیارت کند آن حضرت را، خداوند به هر قدمى که برمى‏ دارد، یک حسنه برایش نوشته، و یک گناه از او محو مى ‏فرماید، و یک درجه مرتبه‏اش را بالا مى ‏برد. و وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موکّل او مى‏ فرماید که آنچه خیر از دهان او خارج می شود را نوشته و آنچه شر و بد مى‏ باشد را ننویسند. و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مى‏ گویند: اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد. و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل بیت رسولش مى ‏باشی، به خدا قسم! هرگر تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد نمود. (کامل الزیارات ص134)

ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگی‌های منحصر به‌فرد مکتب اهل‌بیت است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در زیارت اربعین، بدون تردید از جمله شعائر الهی است. ... حرکت عظیم مردم از ایران و سایر کشورهای جهان برای حضور در راهپیمایی اربعین، جلوه‌ای از ویژگیهای برجسته مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است که در آن، هم «ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین» موج می‌زند و هم «عشق و محبت». (بیانات رهبر معظم انقلاب در درس خارج فقه درباره‌ی زیارت اربعین)

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نظر دارد، با عنایت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام)، همچون سال های پیشین سفر زیارتی-معرفتی عتبات عالیات را (پیاده روی نجف تا کربلا)، ویژه عموم دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (اعم از مشمول سربازی و یا غیر مشمول، دارای مجوز خروج از کشور یا بدون آن، دارای گذرنامه و یا بدون آن) در اربعین 95 برگزار نماید.
    پیشاپیش از همه زواری که قصد دارند همراه کاروان طریق القدس مشرف بشوند، تقاضا داریم تا اطلاعیه ها و نکات مرتبط با سفر را به دقت مطالعه نمایند. در صورتی که سوال یا مشکلی داشتید، می توانید از طریق تلگرام (نشانی در سمت چپ صفحه) مطرح نمایید.

:: موارد قابل توجه:
    • + در کاروان طریق القدس-اربعین 95 زمینه حضور دانشجویان خواهر فراهم نیست. لذا متاسفانه متقاضیان خواهر از این درگاه قادر به ثبت نام نخواهند بود.
    • + با توجه به محدودیت ظرفیت کاروان، اولویت حضور بر اساس زمان ثبت نام، تعداد سفر های پیشین عتبات عالیات، مقطع تحصیلی و ... تعیین می گردد.
    • + ثبت نام در این درگاه به منزله ی حضور قطعی در کاروان طریق القدس 95 نخواهد بود. برای قطعی کردن ثبت نام بایستی بعد از اعلام فهرست همراهان اصلی، مراحل بعدی از جمله تحویل مدارک و واریز وجه به دقت و در زمان مشخص شده انجام شود. با توجه به پیگیری گروهی روند خروج از کشور، تهیه ویزا و اغلب فعالیت های کاروان تا انتهای سفر، نظم و اقدام به موقع از ضروریات سفر می باشد.

:: مدارک لازم و ضروری سفر:
    • * کاربرگ شماره یک ( با امضای ثبت شده محضری)
    • * سه قطعه عکس ۳*۴ (همان عکس مندرج در گذرنامه)
    • * کپی کارت ملی
    • * تاییدیه واریز و یا پرداخت وجه سفر
    • * گذرنامه معتبر (رجوع به اطلاعیه شماره دو)
    • * مجوز خروج از کشور، برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند (رجوع به اطلاعیه شماره دو)
    • * کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، برای دانشجویانی که مشمول نیستند

:: در مورد ثبت نام در این درگاه:
    • * پرکردن موارد ستاره دار اجباری می باشند.
    • * نام، نام خانوادگی و سایر اطلاعات را به صورت کامل (همراه با پسوند و پیشوند، مطابق مشخصات گذرنامه و یا شناسنامه) وارد نمایید.
    • * تاریخ ها را بصورت ۴ رقم سال، ۲رقم ماه و ۲رقم روز وارد نمایید.
    • * شماره های تماس را بصورت ۱۱ رقم و با 0 ابتدایی وارد نمایید.
    • * در قسمت مربوط به گذرنامه شماره آن را بدون حروف ابتدایی و فقط بصورت عدد وارد نمایید و همچنین تاریخهای صدور و انقضای گذرنامه را بصورت میلادی وارد نمایید.

اطلاعات فردی

اطلاعات دانشجویی