پنج شنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۳:۵۲
اطلاعیه شماره دو

اطلاعیه شماره دو (شرایط اخذ مجوز خروج از کشور و اخذ گذرنامه) کاروان طریق القدس سفر پیاده روی نجف تا کربلا اربعین ۱۳۹۶ بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بسم الله الرحمن الرحیم دریافت فایل اطلاعیه شماره دو   برای حضور در کاروان، داشتن گذرنامه یا هیچ مدرک خاص دیگری لازم نیست. کلیه دانشجویان (که حتی […]

اطلاعیه شماره دو (شرایط اخذ مجوز خروج از کشور و اخذ گذرنامه)

کاروان طریق القدس

اربعین ۱۳۹۶

دریافت فایل اطلاعیه شماره دو

برای حضور در کاروان، داشتن گذرنامه یا هیچ مدرک خاص دیگری لازم نیست. کلیه دانشجویان (که حتی گذرنامه ندارند) می‌توانند ثبت نام کرده و مطابق روندی که در ادامه مطرح می‌شود، اقدام نمایند.

جهت اخد گذرنامه و صدور مجوز خروج از کشور، می‌بایست اداره نظام وظیفه، وضعیت شما را تایید بکند، لذا در ابتدا می‌توان افراد را به ۴ گروه تقسیم نمود.

گروه ۱: کسانی که مشمول نیستند (معافیت دائم یا پایان خدمت دارند) و گذرنامه دارند.

کافی است با ارائه هر دو مدرک (گذرنامه و کارت پایان خدمت یا معافیت) به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند. (مدارک حتما در بخش ثبت نام آپلود شود)

گروه ۲: کسانی که مشمول نیستند و گذرنامه ندارند.

این گروه باید پس از ثبت نام با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به اخذ گذرنامه اقدام نمایند. (توضیحات در ادامه آورده شده است) و بعد از اخذ گذرنامه با ارائه آن به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.

گروه ۳: کسانی که مشمول هستند (از معافیت تحصیلی استفاده میکنند) و گذرنامه دارند.

این دسته از متقاضیان باید بنا بر توضیحات زیر نسبت به اخد مجوز خروج از کشور اقدام نمایند و همزمان (نیازی به صبر کردن برای صدور مجوز خروج نیست) گذرنامه شان را به مسئولین کاروان ارائه کرده و منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.

گروه ۴: کسانی که مشمول هستند و گذرنامه ندارند.

این گروه باید مطابق با توضیحات زیر نسبت به اخذ مجوز خروج از کشور اقدام نمایند. بعد از صدور مجوز فوق باید با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به اخذ گذرنامه اقدام نمایند. (توضیحات در ادامه آورده شده است) بعد از اخذ گذرنامه با ارائه آن به مسئولین کاروان منتظر اخذ روادید (ویزا) کشور عراق شوند.

• با توجه به مذاکرات صورت گرفته با سازمان نظام وظیفه، امکان اخذ مجوز خروج از کشور برای عموم دانشجویان از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه فراهم شده است. لذا اگر فردی صرفا قصد اخذ مجوز خروج از کشور داشته باشد و بنای همراهی با کاروان طریق القدس را نداشته باشد نیز می‌تواند با طی مراحل زیر و با مراجعه به بخش صدور معرفی نامه خروج از کشور در سایت بسیج دانشجویی (از روز شنبه ۱۵ مهر) اقدام نمایند.

• کسانی کهمعافیت تحصیلی دارند. (افرادی که مشمول خدمت سربازی هستند اما به علت تحصیل در حال حاضر سرباز نیستند) باید در ابتدا مجوز خروج از کشور را به ترتیب زیر اخذ نمایند.
    1. با مراجعه به سامانه سقا به نشانی sagha-noor.ir نسبت به دریافت فرم تعهدنامه اقدام نمایید. برای دریافت این فرم، به مشخصات کامل متقاضی و ضامن نیاز است. ضامن هر شخصیت حقیقی غیر از متقاضی است که دارای کارت ملی معتبر باشد. همچنین ضامن در بازه سفر نمی‌تواند از کشور خارج شود.
    2. متقاضی و ضامن، می‌بایست به همراه مدارک ذیل جهت تصدیق امضا از ساعت ۱۰ تا ۱۳ هر روز به دفتر مرکزی بسیج دانشجویی مراجعه نمایند:
      • اصل و کپی تعهدنامه دریافت شده از سامانه سقا
      • اصل و کپی کارت دانشجویی متقاضی
      • اصل و کپی کارت ملی متقاضی
      • اصل و کپی کارت ملی ضامن
      • فرم درخواست خروج از کشور (این فرم را از بخش فرمهای سایت معاونت دانشجویی دانشگاه دریافت نمایید. گرفتن امضای قسمت آخر فرم لازم نیست.)
    3. مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ و دریافت کد سخا. برای اطلاع از وضعیت معافیت تحصیلی و خروج از کشور در هر مرحله، با داشتن این کد می‌توانید از طریق درگاه خدمات الکترونیک انتظامی به نشانی epolice.ir اقدام نمایید.
      • نکته مهم: اگر فرم‌های مزبور را در زمان مقرر به مسئولین نرسانید در روند خروج از کشور و بعد از آن اخذ گذرنامه و صدور روادید برای شما اختلال ایجاد خواهد شد.

• اخذ گذرنامه:
    1. متقاضیان مشمول (پس از طی مراحل فوق و پس از صدور خروج از کشور، که از طریق مسئولین کاروان به اطلاعشان خواهد رسید) و متقاضیان غیر مشمول برای اخذ گذرنامه باید با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ و تحویل مدارک مورد نیاز و واریز هزینه‌های مورد نظر برای اخذ گذرنامه اقدام نمایند. صدور و ارسال گذرنامه یک هفته زمان می‌برد.
    2. مدارک مورد نیاز و توضیحات اخذ گذرنامه از طریق “درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)”
    3. توجه داشته باشید با توجه به مذاکرات صورت گرفته با پلیس انتظامی گذرنامه بند ۵-۲ ذکر شده در درگاه فوق لازم نخواهد بود.

اطلاعیه‌های بعدی (از قبیل نکات پیاده‌روی، مطالب پزشکی و بهداشتی، راهنمای سفر عراق و بسته‌های فرهنگی) از همین طریق منتشر خواهد شد، حتما پیگیری کنید.

همچنین می‌توانید سوالات خود را از طریق راه‌های ارتباطی مطرح نمایید.