سه‌شنبه 19 آگوست 2008 08:04
حق شناس : 80 درصد بانک اطلاعاتي بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير تکميل شد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير در گفت و گو با برنا از بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير به عنوان يکي از تشکل هاي دانشجويي مهم ياد کرده و خواستار توجه ويژه به اين دانشگاه شد. چرا که دانشگاه امير کبير يکي از دانشگاه هاي جريان ساز کشور بوده و داراي حساسيت ويژه اي است و مي طلبد که تحت حمايت […]

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير در گفت و گو با برنا از بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير به عنوان يکي از تشکل هاي دانشجويي مهم ياد کرده و خواستار توجه ويژه به اين دانشگاه شد. چرا که دانشگاه امير کبير يکي از دانشگاه هاي جريان ساز کشور بوده و داراي حساسيت ويژه اي است و مي طلبد که تحت حمايت هاي مادي بيشتري نسبت به بسيج دانشجويي دانشگاه هايي که به اندازه اين دانشگاه فعال نيستند، قرار گيرد.

حسن علي حق شناس يکي از برنامه هاي در دست اجراي اين تشکل را ايجاد بانک اطلاعاتي دانشجويان بسيجي اعلام و تصريح کرد: اطلاعات در مورد تعداد دانشجويان فعال و عضو بسيج دانشگاه امير کبير در حال جمع آوري در بانک اطلاعاتي است و 70 تا 80 درصد آن آماده شده که در صورت اتمام تمام نيروهاي عضو به تفکيک دانشکده ها مشخص خواهد شد.

وي با بيان اين مطلب که هنوز اطلاعات آماري دانشجويان به طور کامل جمع آوري نشده است، گفت: علاوه بر اعضاي فعال و عادي بسيج برخي ديگر از دانشجويان فعال در کانون هاي ديگر همکاري نزديکي با بسيج دانشجويي دانشگاه دارند اگر چه عضو بسيج نيستند ولي بسيج دانشجويي اين افراد را جزئي از بسيج مي داند.

حق شناس ادامه داد: بايد نگاه بسيج دانشجويي کل به بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير نگاهي ويژه باشد چرا که اين تشکل در خط حمله قرار دارد و در مقابل خود طيف تحکيم را دارد که حمايت هاي ويژه اي از اين طيف مي شود و بسيج دانشجويي دانشگاه نيز بايد حمايت ويژه شود.

وي معتقد است که سازمان بسيج دانشجويي بدون در نظر گرفتن اين شرايط، بودجه اي که به اين دانشگاه اختصاص مي دهد با بودجه دانشگاهي که در شهرستان قرار دارد و حساسيت اين دانشگاه را نيز دارا نيست به يک اندازه توزيع مي کند که به طور حتم ادامه اين روند عادلانه نيست.

حق شناس خواستار اصلاح نگاه به بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير است و از جمله برنامه هاي اين تشکل دانشجويي را در سال جاري پياده کردن طرح “تحول تعالي” در بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير عنوان کرد که نياز به بودجه دارد و گفت: بر اساس اين طرح کانون هاي مطالعات ، دفاع مقدس، قرآن و عترت، فضاي مجازي، خبرنگاران و کانون کمک به نظام ايجاد شده است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير از اين طرح به عنوان يکي از طرح هاي مثبت بسيج دانشجويي ياد کرده و افزود: براساس اين طرح هر دانشگاه با توجه به دانشجو و بدنه دانشجويي که دارد برنامه هاي خود را تهيه و اجرا مي کند که با اجراي اين طرح بسياري از مشکلات بسيج دانشجويي تاکنون رفع شده است.

وي از اهم برنامه هاي اجرا شده طي سال گذشته به همايش ملي صنايع دريايي، همايش ملي تجليل از سفيران ملت بزرگ ايران و به برگزاري اردوهاي جهادي و جنوب کشور اشاره کرد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير ايجاد فضايي براي فعاليت دانشجويان مذهبي را از وظايف بسيج دانشجويي دانسته و تاکيد کرد: بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير تنها تشکلي است که با برگزاري اردو، فضاهاي مناسبي براي حضور دانشجويان مذهبي فراهم مي کند.

وي در ادامه سخنانش در رابطه با جلوگيري از تداخل برنامه هاي بسيج دانشجويي با ديگر نهادها گفت: دانشگاه براي جلوگيري از موازي کاري در برگزاري برنامه ها هماهنگي لازم را به وجود مي آورد تا برنامه ها تداخلي نداشته باشند.

حق شناس که خود يکي از دانشجويان نمونه دانشگاه امير کبير است در پايان درباره معيارهاي مطرح در خصوص جوان الگو، گفت: به اعتقاد من جواني موفق و الگو است که داراي شخصيت علمي و بصيرت سياسي و فرهنگي باشد همچنين دغدغه فرهنگي داشته باشد.

وي با ابراز تاسف از برخي از دانشجويان منفعل در دانشگاه ها افزود: متاسفانه بسياري از دانشجويان با سطح علمي بالا در دانشگاه ها حضور دارند که به فضاي سياسي و فرهنگي جامعه بي توجه هستند که اين خود يکي از معضلاتي است که دانشجويان را تهديد مي کند.

به گزارش سرويس دانشگاه و تشکل برنا، بسيج دانشجويي طي پيامي از سوي حضرت امام خميني (ره) به مناسبت دهمين سالگرد تشکيل بسيج مستضعفين در روز دوم آذرماه سال 67 تاسيس شد.

براساس رهنمودهاي امام راحل وظايف عمده بسيج دانشجويي، دفاع از اسلام و انقلاب اسلامي و ارائه چهارچوب هاي اسلام ناب محمدي (ص) بيان شده بود و در واقع با اين پيام مي توان به فلسفه وجودي و هدف بسيج دانشجويي پي برد.

همچنين مقام معظم رهبري با تأکيد بر فرمايشات امام راحل ضرورت ايجاد بسيج دانشجويي را تبيين فرموده و برخي ويژگي هاي بسيج دانشجويي را چنين بيان مي فرمايند: بسيج دانشجويي در عين آنکه يک تشکل نظم يافته و برخوردار از سازماندهي است، نه در جناح هاي سياسي هضم و حل مي شود و نه خود را رقيب سازمان‌هاي دانشجويي متعارف مي شناسد. هر دانشجويي با هر سليقه سياسي اگر پايبند به ارزشهاي انقلاب و آماده حضور در عرصه مبارزه فرهنگي و سياسي با استکبار و ايادي آشکار و نقابدار آن است، مي تواند در خيل بسيجيان دانشگاه و عضوي از بسيج دانشجويي باشد.

براساس اين گزارش بسيج دانشجويي دانشگاه امير کبير نيز با الهام گرفتن از سخنان گهربار مقام معظم رهبري فعاليت خود را در دانشگاه امير کبير يکي از دانشگاه هاي جريان ساز کشور آغاز کرد و همواره به عنوان نيروي مخلص انقلاب حضور پرنگ و به موقعي در جريان هاي دانشجويي داشته است.

کاروان طریق القدس

آرشیو