جبرين تأكيد كرده است: اين شب در هر سال ثابت بوده و شب سهشنبه است ولي در آنجا حركات منظمي براي جابهجايي شب قدر در دهه آخر و شبهاي 27، 23، 25، 21، 23، 25، 29 و 25 به صورت پي در پي وجود دارد. در سال هجري گذشته (1428) در بيست و هفتم ماه رمضان بود و امسال شب سهشنبه، بيستوسوم ماه رمضان است و اين رويه به همين ترتيب بر ستاره زمين تا آخر زمان ادامه دارد.
به نوشته سايت «الحقيقة»، جبرين گفته است كه او پس از هفت سال پژوهش علمي و ديني به اين نتيجه رسيده است كه شب قدر، يك شب سهشنبه از دهه آخر ماه رمضان است و آن شبي است كه در آن مسلمانان به عبادت ميپردازند و اعتقاد دارند كه «از هزار ماه بهتر است» و اضافه كردن بيستوهشتم به آن بدعت است.
شيخ عبدالمحسن العبيكان، مشاور وزارت عدل و عضو مجلس شوراي عربستان سعودي تأكيد ميكند: آنچه از نامههايي كه به تازگي ارسال شده و در آن شب قدر تعيين شده است، چه به وسيله خواب ديدن و چه به وسيله محاسبات نجومي، برخلاف سنت پيامبر اكرم(ص) است به اين دليل كه آن حضرت از زمان دقيق شب قدر خبر نداشت و آن را مشخص نكرده بود.
شيخ العبيكان در يادداشتي در روزنامه «عكاظ» عربستان تأكيد كرد: اعتماد به خواب و يا اينگونه محاسبات براي تعيين شب قدر، اشتباه است.
وي افزود: پيامبر اكرم(ص) به ما گفته بود شب قدر مخفي شد تا مسلمانان در روزهاي دهه آخر ماه رمضان بيشتر به عبادت بكوشند.
مشاور وزارت عدل عربستان افزود: هر كسي كه شب قدر را تعيين كند، در سنت نبوي اشكال وارد كرده است.
«عبدالعزيز بن سلطان المرمش»، پژوهشگر نجومي عربستان اظهارات جبرين را رد كرد و گفت: او اين مسئله را از روي محاسبات نجومي به دست نياورده است و در محاسبات خود از روي حركت خورشيد آن را در روز سهشنبه يافته است. بر پايه نظر او، شب قدر از روي طلوع خورشيد مشخص ميشود و ما در علم نجوم تأكيد داريم كه مشخص كردن شب قدر امكان ندارد؛ زيرا ما به غروب و هلال اعتقاد داريم اما چيزي كه جبرين ميگويد، از علم نجوم به دور است.