به گزارش سرویس بین الملل “جهان”، “سوزان تمیم” از سرشناس ترین خوانندگان زن در لبنان بود که حدود 3 ماه پیش به دست فردی ناشناس در دبی به ضرب چاقو کشته شد. گفته می شود قاتل وی یک شهروند مصری بوده که از “هشام طلعت”، بازرگان بسیار سرشناس مصری که عضو حزب حاکم مصر نیز هست پول دریافت کرده بود تا وی را به قتل برساند. دادگاه رسیدگی به پرونده “سوزان تمیم” همچنان ادامه دارد.
از سوی دیگر روز گذشته “أنیس دغیدی” روزنامه نگار مصری طی گزارشی جنجال برانگیز نوشت: “سوزان تمیم” چند ماه پیش از کشته شدنش به طور محرمانه به همراه “نانسی عجرم”، هیفا وهبی” و “الیسا” سه خواننده دیگر سرشناس لبنانی به “اسرائیل” سفر کرده بود و با برخی مقامات مسئول این رژیم دیدار و گفتگو کرده بود.
“دغیدی” در ادامه نوشت: “سوزان تمیم” از برخی اخبار و اطلاعات ترور “رفیق حریری” نخست وزیر سابق لبنان و نیز ترور شهید “عماد مغنیه” فرمانده نظامی حزب الله لبنان اطلاع داشت. وی همچنین از برخی اخبار محرمانه در مورد سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با خبر بود.
این روزنامه نگار مصری در ادامه گزارش خود نتیجه می گیرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی به احتمال بسیار زیاد از این خوانندگان سرشناس لبنانی برای بهره برداری سیاسی و یا حتی جمع آوری برخی اطلاعات و اخبار بسیار محرمانه سوءاستفاده می کند.