مهدي عباسي مهر روز يکشنبه در گفتگو با ايرنا اظهار داشت: تمامي مخالفتها به دو گروه تقسيم ميشوند؛ گروه نخست که از سوي کساني است که آگاه نيستند و برخي موضوعات براي آنان تبيين و شفاف نشده است.
وي گروه دوم را شامل افرادي دانست که نگاه کاملا ليبرالي دارند و جايگاه شهدا را قبرستان مي دانند و آنان را با مردگان مساوي مي پندارند.
اين فعال دانشجويي گفت: اين در حالي است که با توجه به آيات قرآن کريم و انديشه سياسي دين اسلام، شهدا حي و حاضر هستند و جايگاه آنان موجب ارتقاي نگاه معنوي و جامعه شناختي مي شود.
وي خاطرنشان کرد: اگر اين گروه چنين حقايقي را باور داشتند اين گونه وقيحانه اعتراض نمي کردند.
عباسي مهر در عين حال نسبت به واکنش عمومي به چنين رفتارهايي هشدار داد و گفت: مردمي که هشت سال جهاد در راه خدا را در کارنامه تاريخي خود ثبت کردند، به واقع در برابر همين جريان اقليت محدود استقامت کردند.
وي تفکرات امپرياليستي را نشات گرفته از طرز فکر همين اقليت دانست و يادآور شد: جريان امپرياليسم غرب از بين تمام اصول و پايه هاي دين اسلام، جهاد و شهادت را هدف قرار داده و بيش از يک دهه است که همه حربه هاي خود را وارد ميدان کرده اند تا عنصر جهاد و شهادت را در بين مسلمانان تضعيف کنند.
دبير دفتر تحکيم وحدت با اشاره به تعبير رهبر معظم انقلاب اسلامي از اين تلاش به “جنگ نرم” گفت: اهرم و حربه آنان فرهنگي است، اما نگاه براندازانه دارند.
وي رويکرد تحکيم وحدت را با توجه به نگاه آرمان گرايانه و تدوين مرامنامه و اساسنامه اين تشکل، دفاع و حراست از جايگاه شهدا برشمرد و آن را رهروي شهادت توصيف کرد.
عباسي مهر گفت: بر همين اساس انجمن اسلامي دانشگاه صنعتي اميرکبير از نخستين دعوت کننده هاي شهدا بوده و از تشکل هاي عضو ستاد استقبال از شهدا گمنام است.
وي همچنين به جريان اقليت مخالف ارزش ها توصيه کرد تا با عواطف و مقدسات مردم و جامعه بازي نکنند.
اين فعال دانشجويي از شهدا به عنوان قديسان جامعه و معلمان بشريت ياد و تاکيد کرد: مردم در برابر توهين به مقدسات خود ساکت نمي نشينند.
وي گفت: حضور شهدا در دانشگاه ها فضاي اين محيط ها را بازتر کرده و نگاه هاي فکري عميق تر شده است.
عباسي مهر کساني را که جرايم و تخلفات خود را در محيط دانشگاه را به پاي شهدا مي گذارند، به شدت سرزنش کرد و گفت: بيان اين عبارت که ورود شهدا فضاي دانشگاه را بسته کرده است مصداق توهين به جايگاه رفيع شهداست.
وي در عين حال تصريح کرد: مدعيان چنين گفتاري در برابر شهدا ذره اي هم به شمار نمي آيند.
اين دبير دفتر تحکيم وحدت حرکت افراد مذکور را ضداخلاقي و حتي فراتر از آن و ضدبشري خواند و آن را راديکالي افراطي ناميد.
وي گفت: کساني که ديگر حرفي براي گفتن ندارند بايد از فرهنگ شهيد و شهادت بترسند. شهدا به متن جامعه مي آيند تا به ما يادآوري کنند براي چه انقلاب و دفاع کرديم.
عباسي مهر نسبت به تداوم اين رفتارها که وي آنها را ناشي از بن بست فکري دانست، هشدار داد و يادآور شد: دانشجويان مکتبي و متفکر مسلمان به اين گونه رفتارها پاسخ مي دهند.
وي همچنين درباره گروهي که آگاهي آنان کمتر است، گفت: در اين بخش بايد فعاليت هاي فکري و فرهنگي بويژه در حوزه نظري در دانشگاه به دور از افراط و تفريط بيش از پيش باشد.
دبير دفتر حکيم وحدت با انتقاد از اين که برخي حرکات فرهنگي در مسير تمايلات غربي و سرمايه داري قرار مي گيرد، گفت: رد پاي رسانه ها و افکار غربي در دانشگاه ها ديده مي شود و بايد براي مقابله هوشمندانه با آن اقدام کرد.