دوشنبه 27 جولای 2009 14:07
نگذاريم عَلم از دوش مالك‌اشتر بيفتد

از آنجايي كه در بسياري از سفرهاي استاني دكتر احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور حضور داشته‌ام بارها ديده‌ام كه مردم با چه شور و حرارتي شعار داده‌اند كه “مالك اشتر علي به شهر ما خوش آمدي” و همين شعار در ايام انتخابات اين گونه سر داده شد كه: “مالك اشتر علي تو انتخاب اولي”.

 


آنچه كه مردم در طول اين چند سال از دكتر احمدي‌نژاد دريافته‌اند، اين است كه او براي رهبري همچون مالك اشتر براي حضرت علي (ع) است؛ با اين تفاوت كه مالك اشتر پس از آنكه به نزديكي خيمه معاويه رسيد و ولي ‌امر به او دستور برگشت داد او بلافاصله اطاعت كرد، اما احمدي‌نژاد در اطاعت از دستور ولي ‌امر مقداري تعلل كرد اما بالاخره برگشت و حالا هم غر و لندهايي مي‌كند اما او ضد ولايت فقيه نيست و ما هم به هيچ وجه او را با افراد ضد ولايت فقيه شبيه نمي‌دانيم.

در جريان اشتباهاتي كه آقاي دكتر احمدي نژاد اخيرا انجام داده، مي توان اين سوالات را از او پرسيد كه:

* آيا درست است كه برخي تصور كنند مقام معظم رهبري ممكن است تحت تاثير برخي القائات قرار گيرد و آيا افراد يا گروه‌ها قادر به كاناليزه كردن رهبري هستند؟

* آيا پس از آنكه ولي‌امر دستوري را صادر كردند، دريافت كننده دستور مي تواند به جاي اجراي بدون چور و جراي دستور، به دنبال قانع كردن ولي امر برود؟

علي‌رغم اينكه اين ايرادات در زمينه ولايتمداري، اخيرا به احمدي‌نژاد وارد است اما مقام معظم رهبري خصوصا در ايام اخير حتي با افرادي مانند هاشمي، خاتمي و موسوي – كه در مقابل ولايت فقيه مستقيما و چندباره عرض اندام كرده اند- بارها مدارا كرده و آنها را طرد نكرده است؛ پس ما چگونه مي‌توانيم به خود اجازه دهيم كه فردي همچون احمدي‌نژاد كه 4 سال در ركاب رهبري در حال رزم بوده را به يكباره طرد كنيم؟

در مطلب اخيرم نيز با ناراحتي بسيار با توجه به توقعي كه در زمينه ولايتمداري از دكتر احمدي‌نژاد داشته‌ايم، از او گلايه كردم و به هيچ وجه منظور من و برخي از دوستان كه در اين زمينه انتقادات شديدي مطرح كردند، دل بريدن كامل از دكتر احمدي‌نژاد نيست بلكه او فقط اخيرا در اطاعت از فرامين ولي‌امر دچار خطاهايي شده و به همين دليل عيار دلبستگي ما به احمدي‌نژاد مقداري كاهش پيدا كرد؛ پس مخالفان و دشمنان زياد به دل خود صابون نزنند.

اگر رئيس‌جمهور در حال به پيش بردن پرچم انقلاب اسلامي، در جايي پايش لغزيد، بايد به او هشدار داد كه مراقب باشد اين كار تكرار نشود اما نبايد به گونه اي او را هل داد كه به طور كامل و براي هميشه بر زمين بخورد.

مقام معظم رهبري در تاريخ 4 تير ماه 87 اين مفهوم را در جملاتي به خوبي توضيح فرموده بودند كه در اين مقطع از تاريخ، توجه نيروهاي ارزشي و حزب‌اللهي به اين جملات بسيار ضروري است. ايشان فرمودند:

اين كسى كه اين عَلم را بر دوش كشيده، بلند كرده، همه بايد كمكش كنند؛ يكى عرقش را پاك ميكند، يكى بادش ميزند. اگر ديدند كه در نگه داشتن عَلم دارد اشتباه ميكند، راهش اين نيست كه يك مشتى هم به پشتش بزنند، خودِ او و عَلم را سرنگون كنند. راهش اين است كه كمكش كنند اين اشكال برطرف شود؛ اين نكته را بايد همه توجه كنند، بخصوص كسانى كه در عرصه سياست و در عرصه فرهنگ و در عرصه‏ رسانه و در عرصه‏هاى گوناگون نقش و حضورى دارند“.

به نقل از وبلاگ خبر نگار مسلمان

کاروان طریق القدس

آرشیو