بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران، در نامه ای مشترک به رئیس جدید قوه قضائیه، خواستار رسیدگی قاطع به تخلفات منجر به تضییع حقوق افراد، و از طرف دیگر، محاکمه ی بدون تسامح روشن کنندگان شعله ی فتنه –علی الخصوص آقايان كروبي و موسوي- شدند.
متن این نامه بدین شرح است:
رياست محترم قوهي قضائيه
با سلام و تحيت
ضمن عرض تبريك به مناسبت فراهم شدن فرصت خدمتگزاري براي جنابعالي در جايگاه رياست قوهي قضائيه، بر خود لازم دانستيم مهمترين خواسته جريان دانشجويي در حال حاضر را خدمت تان عرض نماييم.
اصل و اساس نظام اسلامي بر پايهي عدالت استوار شده است و در يك نظام اسلامي توقعي جز اين نيست كه همگان در پيشگاه قانون و عدالت بهصورت برابر قرار بگيرند. دادگاه اسلامي جاييست كه در آن، ميان مولا علي -عليهالسلام- و يك يهودي، قضاوت بيهيچ ملاحظهاي صورت ميگيرد. در اسلام براي هيچ فرد و گروهي، حاشيهي امني در برابر عدالت وجود ندارد.
ايران اسلامي پس از انتخابات دهم رياست جمهوري، فتنهاي بزرگ را شاهد بود. هرچند به فضل الهی و تلاش خدمتگزاران نظام، این بار نیز توطئه ی دشمنان و دوستان نادانی که پیاده نظام دشمنان شدند، ناکام ماند، اما متاسفانه هنگام خاموش كردن آتش فتنه -که در اصل لزوم آن جای هیچ شکی نبود-، مواردی نیز شاهد بودیم که بعضاً تر و خشک با هم سوختند و بعضاً در گوشه و کنار اتفاقاتی افتاد كه مایه ی آزردگی خاطر هر انسان آزاده و علی الخصوص امت حزب الله شد. برخی اتفاقاتي كه در خيابانها، در كوي دانشگاه تهران و یکی از بازداشتگاهها صورت گرفت، باید به طور کامل مورد توجه و بررسی مأمورین قانون قرار گرفته، و هرگونه تضییع حق افراد -ولو مجرم- از جانب دستگاه قضا مورد رسيدگي قاطع واقع گردد. از نظام اسلامي ما توقعي جز اين نيست كه حتي نسبت به ظلمي ناخواسته حساس باشد. البته لازم است در کنار رسیدگی دقیق قضائی به این موارد، اطلاع رسانی مناسب به عموم مردم شریف ایران نیز به طور جدی و هوشمندانه در دستور کار آن نهاد محترم قرار گیرد؛ بی شک با فرو نشستن غبارها، آتش فتنهها خاموش و منافقين رسوا ميگردند.
در كنار مسألهي فوق، مسألهي مهمتري كه مطرح است مشخص شدن عاملان و صحنهگردانان اصلي اين فتنه است. آنان كه با توهم تقلب و ادعایی که امروز سست و بی اساس بودن آن برای همگان مشخص شده است، آتش فتنه را روشن کردند، چه بخواهند و چه نخواهند عامل اصلي بهوجود آمدن تمامي اين حوادث اند. اين حوادث شامل پيامدهای ناگواری بود که باعث وارد آمدن خسارات غیر قابل جبرانی به نظام اسلامی گشت؛ از همه مهم تر، شكافي بين بخشهايي از مردم بهوجود آورد که طبیعتاً اثر نامطلوبی بر امنيت ملي و تعاملات کشورمان با جامعه ی بينالملل داشت. اما گویی اين افراد علی رغم تمام اقدامات نا صواب و تحریک آمیز خود، در حاشيهي امني قرار گرفتهاند. در حالی که عدالت هيچ مصونيتي را براي كسي نميشناسد و داشتن مسئوليت يا سابقهي مسئوليت، نه تنها افراد را در حاشيه امن قرار نمي دهد، بلکه وظيفه رسيدگي هوشمندانه را صدچندان مي نمايد.
امروز افكار عمومي بر اين باور است كه بایستی با کلیه كساني که شعلهي فتنه را روشن كردهاند و هر روز سعي ميكنند آن را فراگيرتر كنند (هر چند كه ناكامند) برخورد قانونی صورت گیرد، علی الخصوص آقايان كروبي و موسوي كه گويا آنچنان احساس مصونيت در برابر عدالت ميكنند كه خود را آزاد ميدانند تا هر سخني كه ميخواهند بر زبان برانند و هرگونه كه ميخواهند (هر چند كه مخّل امنيت ملي باشد) عمل كنند و موجبات خرسندی بیگانگان را فراهم نمایند.
جريان دانشجويي خود را در مقام قضاوت نميبيند، اما درخواست دارد كه مطابق قانون، قاطعانه – و بدون هیچ تساهل و تسامحی- دادگاه این افراد نیز برگزار شده، مجرم بودن یا نبودن آنان اثبات، و مطابق آن، با آنان برخورد متناسب صورت گیرد.
در پايان باز هم خواهشمند است كه با فرو نشاندن غبارها، فضا را شفاف كرده و در نظام اسلامي براي هيچ فرد يا گروهي مصونيت در برابر قانون قائل نشويد و همهي مسائل را تا آنجا كه مقدور است براي مردم بازگو نمایید و تردید نداشته باشید که اجرای بدون تبعیض و تسامح قانون و عدالت -هرچند بسیار مشکل باشد-، مایه ی قدرت روزافزون نظام و افزایش بيش از پيش اعتماد مردم به آن خواهد شد.
توفیقات حضرتعالی در عمل به تکالیف سنگین الهی در این منصب خطیر را از خداوند متعال مسئلت داریم.
بسیج داشجویی دانشگاههای