شنبه 10 آوریل 2010 12:22
توضيحات جهانشاهي در خصوص احضار مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير

ما معتقديم كه مطالبه‌گري و عدالتخواهي جريان‌هاي دانشجويي در داخل چارچوب‌هاي نظام، عاملي براي اصلاح مسير حركت انقلاب، افزايش كارآمدي آن و جلوگيري از ايجاد انحراف و فساد در هر نهادي است.


 

خبرگزاري فارس: جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير در خصوص احضار مسئول اين تشكل دانشجويي توضيحاتي را ارائه كرد.

جهانشاهي جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در هفته دوم فروردين بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير بيانيه‌اي اعتراضي نسبت به عملكرد قوه قضاييه منتشر كرد و برقرار شدن يكسان عدالت براي همه مجرمين را خواستار شد كه پس از آن مسئول اين تشكل به صورت تلفني و بدون اينكه عنوان اتهام ذكر شود، به دادستاني تهران احضار شد.

وي با بيان اينكه در روز 12 فروردين مجددا با وي تماس گرفته شد و از او خواسته شد تا در صبح روز شنبه 14 فروردين حتماً در دادستاني حاضر شود و همچنان پاسخي به سوال وي از موضوع و علت احضار، داده نشد، ادامه داد: پس از آنكه مسئول بسيج دانشگاه اميركبير به علت رسمي و قانوني نبودن احضار، به دادستاني نرفت، داديار شعبه 1 تلفني وي را به خاطر اين عدم حضور، مورد بازخواست قرار داد و با اشاره به احضار مديرمسئولان رسانه‌هايي كه بيانيه بسيج دانشجويي اميركبير را منتشر كرده بودند، موضوع اتهام را زير سوال بردن تلاش‌هاي فراوان مسئولان قوه قضائيه بيان كرد.

جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير با اشاره به اينكه يكشنبه 15 فروردين از پليس امنيت با وي تماس گرفته و از وي خواستند براي دريافت احضاريه‌اي مكتوب به پليس امنيت مراجعه كند، تصريح كرد: پس از پيگيري سازمان بسيج دانشجويي مقرر شد وي صبح روز سه شنبه 17 فروردين در دادستاني تهران حاضر شود و به 3 اتهام خود يعني؛ افترا، نشر اكاذيب و تشويش اذهان عمومي عليه قوه قضائيه پاسخ دهد.

جهانشاهي در ادامه گفت: وي پس از حضور در دادستاني و ارائهي توضيحات مفصل مكتوب پيرامون چگونگي روند صدور بيانيه و ارسال به رسانه‌ها، 3 اتهام خود را نپذيرفته و صدور اين بيانيه را در راستاي وظيفه‌ي جنبش دانشجويي مبني بر مطالبه‌ حداكثري، و موجب تقويت و كمك به مسئولين سالم و كاردان دستگاه‌هاي نظام خواند، و از اين برخورد دستگاه قضائي اظهار تعجب كرد.

وي اضافه كرد: داديار شعبه 1 نيز پس از شنيدن دفاعيات، براي مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير، قرار بازداشت صادر كرده و آن را به كفالت 300 ميليون ريالي تبديل كرد.

جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير در ادامه صحبت‌هاي خود افزود: موضوعي كه باعث تحير و تعجب جنبش دانشجويي شده است، اين است كه چرا افرادي كه با دلسوزي و عدالتخواهي به مطالبه‌گري از دستگاه‌هاي نظام مي‌پردازند بايد مورد بازخواست قرار گيرند، در حاليكه مطالبه‌گري حداكثري از مسئولين نظام از وظايفي مهمي است كه رهبر عزيز انقلاب بر عهده جريان‌هاي دانشجويي قرار داده‌اند.

جهانشاهي با طرح اين سوال كه آيا تصور مي‌شود با برخورد با اين نوع اعتراض‌ها مشكلات و مسائل موجود در كشور حل خواهد شد؟ تاكيد كرد: ما معتقديم كه مطالبه‌گري و عدالتخواهي جريان‌هاي دانشجويي در داخل چارچوب‌هاي نظام، عاملي براي اصلاح مسير حركت انقلاب، افزايش كارآمدي آن و جلوگيري از ايجاد انحراف و فساد در هر نهادي است.

وي با بيان اينكه در اين 9 سال بعد از فرمان 8 ماده‌اي رهبر عزيز انقلاب، انتظار جنبش دانشجويي، برخورد سريع و قاطع با مفسدين بوده است كه متأسفانه شاهد آن نبوده‌ايم، گفت: اگر قوه قضاييه همين حساسيت و پيگيري سريع و مصرانه اي كه در يك هفته اخير نسبت به بيانيه ما انجام داد را درباره مسائل و مشكلات جدي كشور و برخورد با مفسدين و مسببين اصلي فسادهاي اقتصادي و سياسي انجام مي‌داد، بسياري از مشكلات موجود در كشور پديد نمي‌آمد.

 

کاروان طریق القدس

آرشیو