اختصاصی پایگاه اینترنتی بسیج امیرکبیر-
تصویر زیر، بنر جمله ی گهربار دکتر قالیباف در نمایشگاه کتاب است:

دوشنبه 20 اردیبهشت ماه بود، که از خیابان قنبرزاده واقع در ضلع شرقی مصلی تهران که هر سال در اردی بهشت ماه چند روزی محل برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب تهران است، می خواستم وارد محوطه مصلی شوم تا بلکه ساعاتی هرچندکوتاه به غرفه چند انتشاراتی که درنظرم بود سری بزنم و احیانا کتابی بخرم.
در فکر این بودم که دقیقا به غرفه چه انتشارات هایی باید سر بزنم که ناگاه با صحنه ای مواجه شدم که اگرچه تمام آن در قاب یک بنر 12 متری خلاصه می شد اما گویی در دل خود کتابی بود بنام “سریال عبرت نگرفتن رجال از تاریخ”
نمی دانم آیا انتخابات سال 84 را به خاطر دارید یا خیر؟ شاید یکی از عمده دلایلی که باعث شد قالبیاف علیرغم پیشتاز بودن در برخی نظرسنجی های روزهای نخست رقابت انتخاباتی، به مراتب بعدی نزول پیدا کند حجم تبلیغات فراوان او بود که شاید به جرات بتوان گفت که هیچ یک از کاندیداها، حتی آقای هاشمی که همیشه منبع غنی مالی به نام ” کارگزاران سازندگی ” در انتخابات ها عمده عزینه های تبلیفاتی اش را بر عهده دارد، به اندازه قالیباف هزینه نکرد .
تمام شهر تهران پر شده بود از بنرها و تبلیغات متنوعی که در نگاه مومنین جز حالت اشمئزاز از این همه اسراف، چیز دیگری دست نمی داد ؟
اگر بگذریم از اینکه، این حجم تبلیغات در شان فردی که خود را اصولگرا می داند نبود (هرچند که در فتنه اخیر عیار اصولگراییشان در دفاع از ولایت مشخص گردید) اما سوال جدی که هنوز هم برای ما وجود دارد این است که آقای قالبیاف همواره یک نظامی بوده است، مدتی را در سپاه بوده و بعد هم فرمانده نیروی انتظامی شد، و با آنچه که ما از حقوق و مزایای نظامیان خبر داریم، متاسفانه از لحاظ معیشتی در جایگاه مناسبی قرار ندارند، پس چگونه بود که قالیباف آن همه هزینه کرد ؟(رقم های تا چند ده میلیارد شنیده شده است)
اما حال که صحیت از آماده شدن برخی از افراد برای دور بعدی ریاست جمهوری شده است، بنر جمله گهربار دکتر قالیباف، کناردرب وروی نمایشگاه نشان داد که گویا ایشان قصد ندارد از این رویه غلط خود در کار تبلیغاتی و تجملاتی کردن دست بردارد حتی اگر یکبار سرش به سنگ هم خورده باشد .
بار دیگر به تصویر اول مطلب نگاهی بیاندازید !!!
قالیباف نه ولایتی بر مردم دارد که نظرات و اوامرش برای مردم مطاع باشد و نه ارتباط چندانی با برپایی نمایشگاه دارد که بخواهد به عنوان مسول اجرایی آن نظراتش را برای مردم بیان کند؟!!!
حال اگر جمله پر مغز و معناداری روی بنر نوشته شده بود، دلمان خوش بود که نکته خاصی را بیان داشته اند اما وقتی این همه جملات گران مایه از رهبر عزیز در حوزه کتاب و کتابخوانی وجود دارد که اطاعت از آنها نیز بر ولایت مداران واجب است، چرا باید یک جمله بی روح از قالیباف زده شود ؟
مسوول برپایی نمایشگاه هم که وزرات فرهنگ و ارشاد است، و رییس نمایشگاه نیز معاون وزیر، دکتر محسن پرویز بود، هرچند که این دلیلی بر آن نمی شود که بر فرض مثال اگر آنان سخنان خود را بر روی بیلبورد ورودی نمایشگاه می زدند ما انتقاد نمی کردیم، اما حداقل توجیه ارتباط اجرایی و یا خوش آمدگویی به بازدیدکنندگان داشتیم، اما از قالیباف چه ؟
افسوس می خوریم از این اصولگرایانی که “اصولگرایی ” را که تدبیر ره بری بود نیز به جولانگه سیاست بازی های خود کردند ؟
افسوس…
نویسنده : رشید قانعی (دانشجوی صنایع دانشگاه صنعتی شریف)