پنج‌شنبه 03 ژوئن 2010 14:15
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در محکومیت حمله و کشتار ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کاروان بین المللی آزادی غزه

و اینک نه فقط فرزندان اسلام، بلکه همه مردم آزاده دنیا یک صدا و با هم شمارش معکوس نابودی این غده سرطانی را شروع کرده اند و تا تحقق آن از پای نخواهند نشست.

اختصاصی پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

پس از رسوایی رژیم صهیونیستی در حمله به ناوگان آزادی و کشتار سرنشینان غیر نظامی آن، که حامل کمک های بشردوستانه برای مردم تحت محاصره غزه بود بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر بیانیه ای را به این شرح صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

الیس الصبح بقریب …

اول خرداد ماه، ناوگانی شامل 9 کشتی از سیاستمداران و فعالان حقوق بشر و هنرمندان و خبرنگاران، برخاسته از دل ملت­های آزاده دنیا سرزمینشان را به قصد مرهم نهادن بر زخم های مردم غزه ترک کردند. هر چند گمان این می رفت که به مقصد نرسند اما آنچه در پی آن عارض شد خیزشی دوباره در ملت ها ایجاد کرده که ناوگان جهانی آزادی مردم غزه را یک قدم به مقصود نزدیک تر کرده است. براستی که امروز رژیم نامشروع صهیونیستی به قرینه حیوانیت هایش در ضعیف­ترین دوران تاریخی خود به سر می­برد. شبیخون شبانه به ناوگانی پر از خبرنگاران و فعالان حقوق بشر، آن هم در آب­های بین­الملی که مصداق بارز نقض قوانین خودساخته است هرچند بسیار ناگوار و تلخ است، اما آشکارا نمایشی از وحشت و ناتوانی صهیونیست­ها در مقابل ملت­هاست؛ چراکه اگر این رژیم جعلی جایگاهی در بین مردم دنیا داشت هرگز آخرین حربه را در اولین گام بکار نمی بست و با ژست های بشر دوستانه، خواست نا­­­مشروع خود را دنبال می­نمود. اما از آنجا که مدت­هاست چهره کریه صهیونیسم حتی روی فاشیست­ها را هم سفید کرده است، راهی جز قتل عام برایشان متصور نیست؛ و این پایان راه است …

میزان صدق نیت اعضاء دائم شورای امنیت نیز در این واقعه مشخص شد. دولت های زورگویی که خود را نماد دموکراسی می نامند پس از گذشت سه سال از محاصره مرد مظلوم غزه و محرومیت آنان از اولیات زندگی و پس از قتل عام وحشیانه افراد غیر نظامی از کشورهای مختلف که تنها حامل کمک های بشر دوستانه برای هم نوعان خود بوده اند تنها صدایی که از این شورا شنیده می شود درخواست برای تحقیق است!

اما خیزشی که امروز در میان امت ها بپا شده است، وامدار افق بلندیست که آرمان های خمینی کبیر در مقابل دیدگان ملت های آزاده و مستضعف جهان گسترانید. آن ابر مرد روزگار این جمله را به هدف دست یافتنی مسلمانان بدل کرد که “ما مى‏گوييم اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود و بيت المقدس مال مسلمين و قبله اول مسلمين است[1]‏” و اینگونه بود که خواب را از چشم جهانخواران ربود و خواری و ذلت سران مرتجع عرب را در مقابل چشمانشان قاب کرد؛ و اینک نه فقط فرزندان اسلام، بلکه همه مردم آزاده دنیا یک صدا و با هم شمارش معکوس نابودی این غده سرطانی را شروع کرده اند و تا تحقق آن از پای نخواهند نشست.

امروز ما و سایر دانشجویان و دانشگاهیان در کنار آحاد امت مسلمان ایران ضمن محکوم کردن دولت های ترسو و بی­غیرت عربی که سکوتشان بزرگترین سرمایه صهیونیست­هاست، به آنها توصیه می کنیم که به ملت­ها بپیوندند، چرا که نابودی قریب­الوقوع اسرائیل برابر با از هم پاشیده شدن این حکومت­ها نیز خواهد بود و ای بسا این اتفاق زودتر رقم بخورد.

ما دانشجویان مشتاقانه اعلام می­داریم که آماده­ایم تا­­ با کاروان­های بعدی عازم سرزمین­های اشغالی شویم تا در امتداد راه شهیدان ناوگان آزادی، با مردم غزه نماز را در قدس شریف اعاده نماییم.

“تا اولاد فاطمه زنده‏اند، اجازه نمى‏دهند كه دشمنان به مقدسات اسلام تجاوز كنند و مقدرات مسلمين را به دست يهود و اسرائيل بسپارند.[2]”

 

وَ سَيَعْلَمُ الَّذينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ  (شعرا،227)

 

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

[1] . صحیفه نور، ج16، ص 490

[2] . صحیفه نور، ج1، ص 164

 

کاروان طریق القدس

آرشیو