در تاریخ شنبه، دوم دی ماه سال ۹۶، به مناسبت اکران مستند «گیلنباره» برای نخستین بار در دانشگاه امیرکبیر، دکتر صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی دولت دهم و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین حجةالاسلام والمسلمین مصلحی، وزیر اطلاعات سال ۸۸ در این مراسم حاضر شده و به ایراد سخنرانی پرداختند.
– مستند گیلن باره، مستندی است که به بررسی تاثیرات وقایع سال ۸۸ در شکل گیری اجماع جهانی علیه ایران میپردازد و تاریخچهی تلاشهای گذشته برای ایجاد اجماع جهانی جهت اعمال تحریم همه جانبه علیه ایران و دلایل شکست آن، تا قبل از وقایع سال ۸۸ را بررسی میکند.
⭕️ در ادامه بخشی از سخنان مهم مهمانان برنامه تقدیم میشود:
🔴 بخشهای مهمی از صحبتهای دکتر صفارهرندی:
🔶 باید به نحوهای دیگر به #فتنه بنگریم.
در #فتنه، افرادی که جمهوری اسلامی بزرگشان کرده بود و از صدقه سر وجود نظام بالا آمده بودند، همان حرف رسانههای بیگانه را میزدند.
🔷 شما چه نیازی داشتید برای حقی که به زعم شما، آن را دزدیدند، در روز ۱۳ آبان آرمانهای انقلاب را زیر پا بگذارید.
این چه حقی است که باید مسجد را به آتش بکشید؟ این چه حقی است که باید قانون را زیر پا بگذارید؟…
🔶 اینجاست که میفهمیم #فتنه مسئلهی سادهای نیست.
انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است و این افراد برای انتقام گرفتن آمدهاند.
🔷 فتنه سیاست بازی نبود و نوعی #کودتا برای براندازی نظام بود.
به پشتوانه عناصر داخلی توانستند در کشور نفوذ کنند. خارجیها چون پشتوانه ندارند، نمیتوانند کاری راپیش ببرند.
🔶 به گفته یکی از سران آمریکا، برای تغییر در ایران نیاز به #میانجی است که هم نظام به آنها نگاه بدی نداشته باشد و هم آنها به آمریکا دل بستگی داشته باشند.
🔷کسانی تحت تاثیر #خانوادهشان و برخی نزدیکانشان کم آوردند و از استدلال و منطق بهرهای ندارند و برخی انقلابیون به خاطر بچه هایشان از نظام دوری کردند.
🔶 برخی از افراد برای رفتار گذشتهاشان #پشیمان بودند و نسبت به سابق متزلزل شده بودند.
🔷 ماجراجویی و جاه طلبی با بهانهای که میخواهم کشور را نجات بدهم، سبب شد که به #رای_مردم اعتنایی نکنند و این طمعهی خوبی است برای افرادی که میخواهند جا پا برای خود در ایران باز کنند.
🔶 #فتنه باز هم امکان دارد به وجود بیاید؛ به وسیله افرادی که آدرس دَرِ عقبی را به دشمن میدهند و اینان همان افرادی هستند که در نظام پست داشتند.
🔴 بخشی از سخنان ایرادشده توسط حجة الاسلام والمسلمین مصلحی:
🔶 توجه به تاریخ می تواند راه آینده را نشان دهد. قرآن بیش از یک سومش تاریخ است. عوامل سقوط و پیشرفت را ذکر میکند. قرآن برای تجزیه و تحلیل تاریخ، برای عبرت گرفتن و به حرارت آوردن احساسات، تاریخ را بیان میکند.
🔷 فتنه ۸۸ تنها یک حادثه نبود و باید رفت و آمدهای چندسال قبل آن را در نظر گرفت.
🔶 قبل از انتخابات، کمیتهی #صیانت_از_آرا تشکیل دادند.
آقای شهاب الدین طباطبایی مسئول آن میشود.
عقبه و اعضای آن به خارج رفت و آمد دارند. در آن موقع حساس نشدیم که چرا افراد مشکل دار با نظام، دائما به ایران میآیند. برخی با آمادگی برای آمدن به زندان، به ایران میآمدند.
🔷 در #کمیته بحثهایی میشود که اگر به نتیجه نرسیدیم، باید بحث #تقلب را مطرح کنیم. سند این مطالب وجود دارد.
🔷 یک سال و نیم قبل از انتخابات، #هنگامه_شهیدی در لندن برای روزنامههای زنجیرهای مطلب می نویسد و این ثابت شده است که #جاسوس است.
🔶 قبل از انتخابات، هنگامه شهیدی ۱۲ نفر را به لندن میبرد و آموزشهای لازم را در فضای رسانهای میدهد.
روزنامههای زنجیرهای قبل از انتخابات به خوبی این را گواهی میدهد.
در انتخابات، هنگامه شهیدی در کنار #کروبی قرار میگیرد.
🔷 مدیریت رهبرانقلاب، اتمام حجت بود که امام علی(ع) نیز همین کار را در #فتنهی_جمل انجام دادند؛ محمد بن حنفیه را برای اتمام حجت پیش زبیر فرستادند.
🔶 آقای خامنهای یکی از سران #فتنه را فراخواندند و اتمام حجت کردند و گفتند که چرا #شکایت نمیکنند تا اگر جایی تخلفی است گفته شود؟ ولی #عامل_نفوذی که از اول زندگی با او بود به او خط میدهد و به او میگوید: بلندگوی دستی بردار و در میدان انقلاب #اغتشاش راه بیانداز…
🔷 فردی که از نزدیکان آقایان بودهاست، در ملاقات با سفیر آلمان میگوید: ایران را از لحاظ #اقتصادی در مضیقه بگذارید.